2777
2789
عنوان

طلاق

241 بازدید | 14 پست

سوالی ک چند مدته ذهنمو درگیر کرده اینه که

آیا مردی ک خودش دادخواست طلاق داده و جداشدیم

ممکنه الان بعد سه ماه پشیمون شده باشه؟؟

مردا کلا پشیمون میشن بعد ازطلاق و جدایی یا برای خانم ها سخت تره و فکرشون بیشتر درگیره؟

خیلی دوس دارم بدونم الان پشیمونه از طلاقمون یا نه؟😢😢😢حالا چ کسی جایگزین کرده باشه چ نکرده دوست دارم بدونم..کلا هم دوسال باهم بودیم..ممنون

دلیل جدایی هم : نداشتن تفاهم و دخالت خانواده اش

بستگی به اخلاقاتش داره 

اگه آدمی بوده که وقتی دعوا میکردین پیش قدم میشه برای آشتی ، شاید پشیمون شده باشه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ۷سال زندگی مشترک جداشدیم ۶ماه بعد از جدایی ازدواج مجدد کردم و الحمدلله راضیم...

اگر همراهی میکرد میشد زندگی رو حفظ کرد اما همراه خوبی نبود اصلا برای هم ساخته نشده بودیم زجر بیخودی بخودمون می‌دادیم ... گرچه به عنوان همسر دوسش داشتم ولی نشد آنچه که باید بشه

وقتی به شخصی به عنوان همسر تکیه کردی با تموم ناراحتی ها بخوای جدا بشی بله درد داره...اما این نیز بگذرد بنظرم یه مرحله بزرگتر میشی 

نمیدونم به این بازگشت ها چقدر میشه اعتماد کرد؟!

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
دقیقا..این نیز بگذرد..

سلام  اسی ببخشید یه سوال داشتم

شما که برای پزشک قانونی برای طلاق رفتید چه مدارکی به پزشک قانونی دادید تا براتون آزمایش گ فت؟؟؟ 

از همین لحظه زندگی من سرشار از شادی و آرامش میشه

من طلاق گرفتم دقیقا مشکل شما منکه اصلا پشیمون نیستم تازه روزی خدارو هزاربار شکر میکنم اونکه راضی نبود جداشیم اما من مهریه مو بخشیدم و نصف طلا ها مو دادم الانم یه پیش نفر گفته بود اگه یه کاری کنه که یه بار ببینمش اما منکه به شدت ازش متنفرم و برامم مهم نیست زن بگیره یانه اصلا بهش فکر نمی کنم به هرحال جدایی یعنی هرکی بره سراغ زندگی خودش دیگه افکارش برات مهم نباشه حتی اگه ازدواج هم کنه

من طلاق گرفتم دقیقا مشکل شما منکه اصلا پشیمون نیستم تازه روزی خدارو هزاربار شکر میکنم اونکه راضی نبو ...

اره دقیقا ولی سخته خب دیگ

خداروشکر ک پشیمون نشدین از تصمیمتون

اره دقیقا ولی سخته خب دیگ خداروشکر ک پشیمون نشدین از تصمیمتون

آره سختی های داره قبول اما درس بخونید یه ورزش شروع کنید اینا خیلی تاثیر دارن باعث میشه ذهنتون پرت شه