2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرجور راحتی لباس بپوش واقعا  به کسی مربوط نیست  برعکس اینم بود همینو میگفتم

👌

ترجمه متون تخصصی و مقالات با کیفیت عالی و با قیمت توافقی09107681549ترجمه تحقیق تایپ پاورپوینت و... دوستای گلم فایل یا توضیحاتتونو به واتساپ بفرستید🌹

با چادر هم میشه تیپ های خوشگل زد 

بعدشم اگه واقعا میخای چادر بپوشی نباید مسخره کردن اونا پشیمونت کنه 

🧡😉

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

عزیزم شما هنوز خودت متقاعد نکردی چون فکر میکنی تیپ بدون چادر قشنگ بوده اگه خودت به این باور برسی بقیه برات بی اهمیت میشن من چادری بودم ولی الان مانتویی شدم چون اصلا باهاش راحت نبودم شوهرمم اوایل خیلی سختگیر بود بعد خودش دید چقد سختمه گفت بذار کنار 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

من هم چادری بودم و تا حدودی الان هم هستم 😁راستش باید ببینی چقدر برات مهمه ،چادر یک ویژگی داره و اون هم اینه که سرت کنی اگه برش داری جلوه ی بدی داره !!!اینه که باید قبل از سر کردن حسابی مطمئن باشی،ضمن اینکه عقایدت رو از دور برای همه روشن میکنه ،و باید مراقب باشی رفتارهات در تناقض با استایلت نباشه وگرنه خیلی سطحت پایین میاد

اینا به کنار چطور مادرت ک خونوادش مذهبی بودن با پدرت ک خونوادش راحت و باز بودن کنار اومدن چ جالب

پدرو مادرم الان 20 سالی میشه باهم زندگی میکنن اون زمان اینجور چیزا مهم نبوده اصل عشقه بوده. از یه شهر و آشنابودن باهم. بعد اتفاقا عمه هام و اون خاندتن اینا قبلا که اینقدر خراب نبوده وضعشون الانا اینجوری شدن. 

دقت کنید که برخورد خوب شما نماینده حجاب و عقایدتونه....میتونید فقط یه لبخند بزنید یا یه طوری رفتار کنید اجازه دخالت و اینا ندن با ملایمت و مهربانی....مهم اینه که شما هدفت از چادر چی باشه؟من فکر میکنم بچه ها شبیه مادرشون میشن،مادر همه ما هم حضرت زهران که پوششون چادر بوده.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
اینا به کنار چطور مادرت ک خونوادش مذهبی بودن با پدرت ک خونوادش راحت و باز بودن کنار اومدن چ جالب

برای من سواله ک چطور پدر مادرش باهم اشنا شدن و خوانواده ای ک چادرو مسخره میکنن رفتن خواستگاری براش

منم بچه بودم عمه ام با اینکه خودش و بچه اش چادری بود،چادر سر کردن منو مسخره میکرد،هنوز ب سن تکلیف نرسیده بودم ولی عاشق چادر بودم،خلاصه بگم روم کم نشد و سر کردم و هنوزم سر میکنم ولی خودش دخترش ب جایی رسیده که روش نمیشه تو فامیل نشونش بده