2777
2789
عنوان

چادر

368 بازدید | 37 پست

سلام. بچه ها، من یه دوسالی میشه تصمیم جدی گرفتم که چادر بپوشم یعنی اولا اصلا به حجاب قائل نبودم و تیپای قشنگ میزدم. ولی یه سری شرایط پیش اومد که گفتم چادر بپوشم بهتره. 

توی خانواده ی پدریم هیچ کس چادری نیست حتی حجابشونم درست حسابی نیست و اصلا مذهبی نبستن. ولی خانواده مادریم همشون چادری ان و مذهبی. من توی خاندان پدریم اصلا احساس خوبی ندارم حس میکنم باچادر همه دارن مسخرم میکنن چون خیلی حزف شنیدم از عمه هام مثلا یه روز عمم گفت شبیه لبنانی ها شدی یا گفت مگه میخای بری روضه که اینجوری پوشیدی چادر. خیلی بهم برخورد. یجورایی دلسردم میکنن هربار که میرم. نمیدونم چادرمو نگه دارم یا... کمکم کنین(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا به کنار چطور مادرت ک خونوادش مذهبی بودن با پدرت ک خونوادش راحت و باز بودن کنار اومدن چ جالب

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

جاریم غیر مستقیم بهم‌گفت چیه مثل اُمُلا روسری میذاری.....یا به چادرم میگفت.....آره گونیه🙄

خدا توانی بده این خزعبلات روی ما اثری نداشته باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔