2821
2789

درس درس درس درس

رو این لعنتی تمرکز کن هرچقدرم ببینی دوستات بهش توجه ندارن و تو فکر زید بازیو این تفکرات مسخرن

راه مستقل شدن درسو شاغل شدنه 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من امسال بیست سالم میشه از این بیست سالی که گذشت هیچی نفهمیدم چون سرم تو کتابا بود تو سعی کن کنار درس تفریح به اندازه هم داشته باشی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

درس بخون و درکنارش هنری یاد بگیر مثلارایشگری حالاهرشاخه ایش که علاقه داری خیاطی و...

که اگه یروز از درس خوندن به نتیجه دلخواه نرسیدی از اون هنرت استفاده کنی

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

شوهر نکنید زوده این نصیحت من تجربه ندارم زیاد فقط نصیحت کردم😄....هرکی رودیدم امروز تو۱۶،۱۵ سالگی قصد ازدواج  وخواستگارداشت لامصب کرکو پرم ریخت‌.‌‌‌‌.‌...۲۰ سالمه فکر کنم ازم گذشته😄 بابا به درستون برسید یه دیپلمی چیزی بگیرید بعد

با دوستات برو بیرون حسابی خوش بگذرون دوست های خوبی پیدا کن در کنارش برای آینده ت تلاش کن مثلا درس بخ ...

ممنون مهربون  

چه ملاک هایی برای دوستی هام انتخاب کنم؟

راهی هست که بتونم دوست های الانم و امتحان کنم؟

چقدر این حرفت با حال و هوای این روزهای من سازگاره اما اگه دوست خوبی باشه چی؟ مثلا من خودم توی رفاق ...

به سختی دوست خوب میشه پیدا کرد اونم با ادمای این دوره خیلی بعیده اسیبش به امتحانش نمی ارزه بعد به تجربه من ادما هر چیم خوب باشن تا تهش نمیمونن باهات اخرش فقط خودتی  

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست                                                                                                  (کاربری سوم)
ممنون مهربون     چه ملاک هایی برای دوستی هام انتخاب کنم؟ راهی هست که بتونم دوست های الان ...

از نظر اخلاقی شبیه هم باشید همیشه با دوستایی بگرد که یک مقدار ازت بهتر باشند تا باعث پیشرفتت بشن. از همه مهمتر کنار کسایی باش که حالت باهاشون خوبه

2824
2823
2791
2779
2792