رو این لعنتی تمرکز کن هرچقدرم ببینی دوستات بهش توجه ندارن و تو فکر زید بازیو این تفکرات مسخرن
راه مستقل شدن درسو شاغل شدنه
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درس بخون و درکنارش هنری یاد بگیر مثلارایشگری حالاهرشاخه ایش که علاقه داری خیاطی و...
که اگه یروز از درس خوندن به نتیجه دلخواه نرسیدی از اون هنرت استفاده کنی
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
چقدر این حرفت با حال و هوای این روزهای من سازگاره اما اگه دوست خوبی باشه چی؟ مثلا من خودم توی رفاق ...
به سختی دوست خوب میشه پیدا کرد اونم با ادمای این دوره خیلی بعیده اسیبش به امتحانش نمی ارزه بعد به تجربه من ادما هر چیم خوب باشن تا تهش نمیمونن باهات اخرش فقط خودتی