2777
2789
اره هیچ اسمی خوشم نمیاد😑😭

ای جان 😍♥️ خب این اسمایی که گفتم خیلی قشنگن که:/، بین آرام و ساحل یکی و انتخاب کن انقدرم سخت نگیر😍😂♥️ ولی به نظر من ساحل قشنگترههه😁✋🏼😍

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈

دلوین *دلوان* ماهلین* پارمین* نیکین* دلنیکا* پِلین *ماه نیل *مینِل* نیکا *دلاریس* آرامیس* ماهشید* ماه نیکا* ماهوین * 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستن تو فامیل نزدیکمون خب

ای بابا 🤦🏼‍♀️💔😂 خب آوا چی؟

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈
اخه ساقی؟هم شد اسم😂😂😂اینده یه دختر خراب کنی با این اسم

اسمه دختر با ریشه عربیه

در لغت به معنی کسیه ک جام شرابو پر میکنه

در قدیم به منظور معشوق استفاده میشد

و تو ادبیات عرفانی به معنای خدا و پیر هست

قشنگه که😂

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
اسمه دختر با ریشه عربیه در لغت به معنی کسیه ک جام شرابو پر میکنه در قدیم به منظور معشوق استفاده می ...

مردم که نمیرن از لحاظ ادبیات معنی کنه اسمو. واقعا اسم خوبی نیس بچه ها مسخره میکنن😂😂

نبات  گندم سارا سحر  سارینا سانیا ارام دلارام  رها رویا ستاره مهتاب خورشید کیم ...

اینا همه اسامی دهه هفتاده، اسم مادربزرگ مادرم خدابیامرز نبات بود

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
اینا همه اسامی دهه هفتاده، اسم مادربزرگ مادرم خدابیامرز نبات بود

هرکس یه سلیقه و نظری‌داره

اسم قرار نیست مرتبط به دهه باشه 😊😊

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

لارا* دلانا * نِلین * مانا* فریال* دُرین * اِلین* هِلین* رُژانا* فَرین 

آمیتیس* مَهدِل ....چه سبک اسمی مورد نظرته عزیزم؟

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
خودمم نمیدونم از هیچی هم خوشم نمیاد😑  بین المللی باشه بهتره

دیانا * سوفیا * اِلا* مایا * سوفی*  آریانا * آیلا * هانا*  لی لی * رُز *

لیا  لئا  جز ده اسم برتر امریکا      لنا    لیانا    لارا    دیانا   هانا   سلنا   مایا   نیکا   نورا   رونیکا   جانا   هلنا  شارلین   شایلین  کارین   کارینا   ویونا   بین المللیند