2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست

اگر میخوای با این کار خودتو راحت کنی، تازه خودتو گرفتار کردی. زجر کشیدن تو این دنیا بهتر از اون دنیاست حداقل پاک میشیم. این دنیا باز راهی هست ولی اون دنیا دستمون کوتاهه. از خدا بخواه. هم درد هم درمان دست خداست

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

منم ۹ماه باردار بودم ازدست خانواده شوهرم  بیست تاقرص خوردم خواب اور ووو

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ۹ماه باردار بودم ازدست خانواده شوهرم  بیست تاقرص خوردم خواب اور ووو

از دست این قوم شوهر... بیکار بودی به خاطر مردم خودتو. وجودی که خدا بهت داده بود رو از بین ببری. ارزششو نداره.... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
برای بچه تون اتفاقی نیفتاد؟؟  خودتون چیزیتون نشد؟

ولله داستانش مفصله  دخترم که العان ۱۹سالشه اما خودم اون موقعها باحالت بیهوشی دردا زایمانم اومد سراغم خیلیییییییییییییییییییی سخت سخت وسخت بود 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

خیلی سخته ها مخصوصا شستوشوی معده 

خودم تجربه کردم متاسفانه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ببخشيد چندتا قرص خورده بودین؟ ؟

ده تا ولی سنگین بودن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بیهوش شدین؟؟  کسی متوجه شد برد شما رو بیمارستان؟؟

نه ولی چیزی تشخیص نمیدادم تو توهم بودم 

مامانم اومد صدام کرد چون تو اتاق خوابیده بودم وقتی جواب دادم کلمات تا مفهوم میگفتم گویا بعدش بردن دکتر