اگر میخوای با این کار خودتو راحت کنی، تازه خودتو گرفتار کردی. زجر کشیدن تو این دنیا بهتر از اون دنیاست حداقل پاک میشیم. این دنیا باز راهی هست ولی اون دنیا دستمون کوتاهه. از خدا بخواه. هم درد هم درمان دست خداست
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
مامانم اومد صدام کرد چون تو اتاق خوابیده بودم وقتی جواب دادم کلمات تا مفهوم میگفتم گویا بعدش بردن دکتر