2777
2789
عنوان

دخترا 🥺🥺🥺🥺

187 بازدید | 13 پست

فردا قراره برم سرکار.اولین کار عمرم.خیلی استرس دارم خوابم‌ نمیبره اصلا،خیلی دو دل ام.ماهی ۵ونیم بهم میدن فعلا بیمه هم میریزن برام،ولی پرستیژ نداره زیاد کارم.نمیدونم چ‌کنم

قراره ب کار اداری بهم بدن توو ی شرکت نیمه دولتی زیر نظر شستا(تامین اجتماعی) نظرتون و بگید

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیع 

بدون استرس بخاب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

باید از یه جا شروع کنی دیگه.همه که از اول مدیر نیستن.تجربه کسب میکنی.رفتار کاری  تجربه کاری.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

بخاطر پرستیژ و حرف مردم میخوای سابقه کاری که میتونی بدست بیاری، از دست بدی!!؟

خداروشکر کن و برو بخواب

ان شاءالله موفق باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

استرس داشتنم طبیعیه چند روز بری درست میشه.فقط زیاد حرف نزن سوتی بدی .ازت سوال پرسیدن جواب بده.زود دخت خاله نشو.دلیل خیلی بیکاریا نبودن کار نیست اینه همه‌از روز اول دنبال یه کار تر تمیز و با پرستیژن .کار عار نیست

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

من مثلا مهندسم😂سابقه کار دولتی هم داشتم.ولی بعدا یه کار با یه حقوق خنده دار پیدا کردم که تو اون بخش کارمم سابقه کسب کنم.ولی خوب متاسفانه فقط حالمو‌بد‌کرد.ولی فقط به خاطر تجربه رفتم .

برای شروع خیلی خوبه... موفق باشین 🤍 حتما زودتر بخوابین که روز اول سرحال باشین

فعلا که دیر شده.چرت نزنه صلوات