2789
عنوان

دخترا 🥺🥺🥺🥺

188 بازدید | 13 پست

فردا قراره برم سرکار.اولین کار عمرم.خیلی استرس دارم خوابم‌ نمیبره اصلا،خیلی دو دل ام.ماهی ۵ونیم بهم میدن فعلا بیمه هم میریزن برام،ولی پرستیژ نداره زیاد کارم.نمیدونم چ‌کنم

قراره ب کار اداری بهم بدن توو ی شرکت نیمه دولتی زیر نظر شستا(تامین اجتماعی) نظرتون و بگید

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عالیع 

بدون استرس بخاب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بخاطر پرستیژ و حرف مردم میخوای سابقه کاری که میتونی بدست بیاری، از دست بدی!!؟

خداروشکر کن و برو بخواب

ان شاءالله موفق باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

استرس داشتنم طبیعیه چند روز بری درست میشه.فقط زیاد حرف نزن سوتی بدی .ازت سوال پرسیدن جواب بده.زود دخت خاله نشو.دلیل خیلی بیکاریا نبودن کار نیست اینه همه‌از روز اول دنبال یه کار تر تمیز و با پرستیژن .کار عار نیست

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من مثلا مهندسم😂سابقه کار دولتی هم داشتم.ولی بعدا یه کار با یه حقوق خنده دار پیدا کردم که تو اون بخش کارمم سابقه کسب کنم.ولی خوب متاسفانه فقط حالمو‌بد‌کرد.ولی فقط به خاطر تجربه رفتم .

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.