2777
2789
عنوان

رفته بودم دکتر بیاین بگم چی شد

1112 بازدید | 69 پست

خیلی امروز ناراحت شدم رفته بودم دکتر زنان یه تازه عروس با مامانش اومده بودن من دیدم خیلی استرس دارن هی میرفتن و میومدن به منشی التماس میکردن ک برن پیش دکتر منشی هم میگفت بدون نوبت نمیشه بعد مامانش ب منشیه گفت پرده دخترم ارتجاعی بوده از همینجا نامه سلامت گرفته بودیم دیشب عروسیش بوده شوهرش باهاش دعوا کرده که تو دختر نبودی توروخدا بذار بریم پیش دکتر شوهرشم بیاد بلکه دکتر راضیش کنه انقد دلم ب حالشون سوخت چقد بعضی مردا احمق و بی فرهنگن واقعا. بعد وقتی من رفتم پیشدکتر منشیه اومد جریانو ب دکتر گفت اونم گفت برو بهشون بگو‌من وقت اینچیزا رو‌ندارم برید شکایتشو‌ کنید راهشون نداد . گفتم بیچاره ها اگه میخواستن آبروریزی کنن ک نمیومدن ب تو التماس کنن ی راست میرفتن شکایت میکردن بیچاره دختره و مامانش رنگ ب روشون نبود 🥺🥺اصلا از فکرم بیرون نمیره

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با همچین مردهایی رو به رو هستید

مستقیم از پزشکی قانونی گواهی بکارت بگیرید تا قانونی و مستدل باشه وگرنه گواهی دکتر زنان از نطر قانونی اونقدر معتبر نیست

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces