2789
عنوان

یه مومن حقیقی ؟ ..

403 بازدید | 15 پست

.شاید دقت کرده باشین چرا بعضی از کسانی که  در هر جایی از دنیا با هر دینی  سنگ مذهبشون رو  به سینه میزنن  خیلی عصبی و بی رحم و خشک و سخت گیرهستن و همش دنبال نصیحت و فحاشی به ادمایی هستن که به راه اونا  عقیده ندارن و همواره در جنگن  ..اینها ذاتشون بد نیست ولی چون از روی ترس و حفظیات و کلمات  ، خدا رو میخوان بشناسن فشار زیادی بهشون وارد میشه چون سپری کردن در سر باعث تضاد شده  به این صورت که   سیگنالای محیط بیرون رو  دریافت میکنن و اون اطلاعات، با اطلاعاتی که خودشون دارن  یکی نیست پس سعی میکنن تا محیط بیرونو  ملامت کنن تا اطلاعات درونی و بیرونی منطبق بشه  .. اینها بخاطر فشار و تضاد دانسته ها و سیگنالای متفاوت  دریافتی  در رنج و فشار میوفتن  .. چون اینها همواره در سر و مغز و دانسته ها سر میکنن و نتونستن وارد قلب و مرکز بدن روحو   ادراک شهودی بشن.. .. پس فرق دانستن و حفظیات رو که از جنس گذشته و اینده  هست . و ادراک رو که از جنس حال و ابدیته  فهمیدیم . برای همین پیامبران به خلوت و غار و سکوت میرفتن  و باز  به همین دلیل قران هم  در مورد سکوت همه جانبه  تاکید کرده قران تمام مشکلات رو میدونسته و خیلی نکاتی گفته که از چشم ما هنوزم پنهانه اما فکر میکنیم که کامل شناختیم و داریم درست عمل میکنیم بهش  . پس ساکت کردن سر ...راهی برای شنیدن اوای خاموش از جنس هستی و عشق خالق..و رهایی از سیگنالای  جامعه و پرت شدن در قلب  ادراک و عشق ...وظیفه اول شناخت خودته .بی دلیل نگفتن که هر کس خود را بشناسد خدای خود را شناخته ..بی دلیل نگفته از رگ گردن بهت نزدیک ترم ..تا تو راه رو باز کنی که لمسش کنی ..با شناختن خودت راه رو باز کن و دست بردار از تغییر بقیه وقتی هنوز نتونستی  خودت رو بشناسی  ..وقتی تو تغییر کنی نورهای زیادی رو وارد زمین کردی و این خودش کارها میکنه ..

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

‍ "نکات قرآنی"

(۵۳۱)

"وَ اَنصِتُوا لَعَلَّکُم تُرحَمُونَ"

(و خاموش شوید امید آنکه مشمول رحمت شوید!)

ترجمه ی دقیق "اَنصِتُوا" سکوت نیست. آن فراتر از سکوت متعارف است. سکوت خود واژه ای عربی است و ریشه اش "سَکَتَ" است. وقتی صدایی در بیرون نباشد، آن سکوت است. اما این "اَنصِتُوا" است و ریشه اش "نَصَتَ" است. آن به مفهوم خاموشی همه جانبه است. خاموشی ای که از درونت نشأت می گیرد و آنگاه بیرون تو را فرا می گیرد. در این کیفیت؛ هم زبان، هم ذهن و هم قلب در سکوت به سر می برند. بی خواهش و بی آرزویند. نرم و پذیرایند. و این همان مراقبه ی اصیل و تمام است. ای دوست، تمام آگاهی های ناب و دریافت های بزرگ، آغازشان از همینجاست. تمام کرامات عجیبه و تحولات عظیمه از این کیفیت سر بر می آورند. این مفهوم از خاموشی است که موجب وصول به رحمت مطلقه الهی است. ساده تر بگویم؛ این خاموشی همان تسلیم محض است.

بر گرفته از مجموعه نکات قرآنی

مسعود ریاعی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این ایه مربوط به سکوت کردن در زمان تلاوت قران هست ربطی به اینچیزا نداره

خیر .اگر در مورد سکوت زبانی بود این کلمه رو به کار نمیبرد .این کلمه سکوت درون و بیرونه 

خیر .اگر در مورد سکوت زبانی بود این کلمه رو به کار نمیبرد .این کلمه سکوت درون و بیرونه

دستور سکوت داده شده تا وقتی قران تلاوت میشه  سکوت کنن و‌‌ گوش بدن و روی ایات تفکر کنن 

این اصلا چیزه پیچیده ای نیست 

دیگه از تفسیر المیزان که بالاتر نداریم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

خودت رو بشناس تا خدا رو بشناسی یعنی چی؟

من چجوری چه چیز خودمو بشناسم تا به شناخت خدا برسم؟!

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
‍ "نکات قرآنی" (۵۳۱) "وَ اَنصِتُوا لَعَلَّکُم تُرحَمُونَ" (و خاموش شوید امید آنکه مشمول رحمت شوید ...

وای عبوس باورم نمیشه....خیلی جالب بود

من وقتی ازت این سوالو پرسیدم بالاتر نظر گذاشتم(که خودتو بشناس تا خدا رو بشناسی یعنی چی)هنوز تاپبکت و نوشته هاتو نخونده بودم..ولی چند روز بود که درگیر این سوال بودم تو ذهنم،حتی از کسی دیگه هم پرسیدم...الانم وارد تاپیکت شدم بدون اینکه مطالبت رو بخونم سریع سوالمو پرسیدم بعدش که اومدم بالاتر مطلبت رو خوندم دیدم دقیقا همین جمله ی منو گفتی(هر کس خود را بشناسد خدای خود را شناخته)مربوط بود...اتفاق خیلی جالبی بود😄

فهمیدم خوب موقعی و جای مناسبی سوالمو پرسیدم که دقیقا موضوعش همون بود هر چند نمیدونستم موضوعش اینه و فقط قصدم این بود سوالو یه جوری بهت برسونم که جواب رو بگیرم اتفاقی بود

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

چند جمله اول رو قبول ندارم، 

مومن خوش اخلاق و شوخ و صبور خیلییی داریم، 

و از طرفی غیر مومن عصبانی و خشن هم کم نیست، (فقط اونا وقتی خطایی کنن جمع بسته نمیشن،) 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خودت رو بشناس تا خدا رو بشناسی یعنی چی؟ من چجوری چه چیز خودمو بشناسم تا به شناخت خدا برسم؟!

کتاب ها و روش های زیادی هست از عهد باستان بگیر تا همین حالا کلی کتاب و روش هس .هر ادمی را یه روشی راحته ..مثلا روش مشاهده گری بوسیله ی توجه خالص شدن .ادمو بعد از تمرین طولانی به حالتی میبره که متوجه این نوضوع میشه که من نیروی توجه بودم که متوجه این من بود و دنیا . این درک یجوریه که خودش پیدا میشه و تورو میبره به اون حالات فقط با تمرین نه با فکر و تلقین  ....یا روش های مشاهده ی تنفس که خیلی تمرکز میخواد و دیر تر به اون حال میرن خیلیا ..کل اینا اونجوریه که فقط سکوت درونیه باز شه برات همونطور ک قران گفته .کتاب های اکهارت تول یا کتابای کریشنا مورتی و  اموزش های گرجیف  و اینا رو بخون و همیشه ذهنت رو ای نوضوع من چه کسی هستم نگه دار ..از خدا بخواه قلبت رو باز کنه .نه از روی کنجکاوی .از روی عشق بهش

از کجا درآوردی اینارو؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

افکار خودتون رو به قرآن نسبت ندید. یه روز چرندیات قانون جذب رو به قرآن نسبت میدن یه روز عرفان حلقه ...

خدا همه ی انسان ها رو راهنمایی کرده و در همه حال حضور داره .ما رو ترک نکرده .پس تعجب میکنم چطور چیزهایی که از نیروی خلاقه به انسانها میده رو انسان ها از جانب خودشون تلقی میکنن .همه چیز از خداست و به خدا بر میگرده .ما هیچ نیرو توانایی نداریم ..چه قانون جذب چه اختراعات چه اکتشافات همش انواعی از شهوده و برای بهبود و ارتقا زندگی ادما بوده حالا اینکه اونها رو بد برداشت کنیم و نتونیم بفهمیم و استفاده کنیم یه بحث دیگست .قران هم برای تمام دورانه هیچ وقتم رازهاش تموم شدنی نیست و حتی هر دوره ای اگاهی ها متفاوت میشه و برداشت ها متناسب با همون اگاهی ها میشه از قران .برا همینه که مفسر قران در هر دوره ای هست و خواهد بود .چون قران زنده هست و معانیش هم متناسب با اگاهی  زندگی در هر دوره دریافت میشه .

افکار خودتون رو به قرآن نسبت ندید. یه روز چرندیات قانون جذب رو به قرآن نسبت میدن یه روز عرفان حلقه ...

کتاب های اقای مسعود  ریاعی که در ایرانم اجازه انتشار دارن .