.شاید دقت کرده باشین چرا بعضی از کسانی که در هر جایی از دنیا با هر دینی سنگ مذهبشون رو به سینه میزنن خیلی عصبی و بی رحم و خشک و سخت گیرهستن و همش دنبال نصیحت و فحاشی به ادمایی هستن که به راه اونا عقیده ندارن و همواره در جنگن ..اینها ذاتشون بد نیست ولی چون از روی ترس و حفظیات و کلمات ، خدا رو میخوان بشناسن فشار زیادی بهشون وارد میشه چون سپری کردن در سر باعث تضاد شده به این صورت که سیگنالای محیط بیرون رو دریافت میکنن و اون اطلاعات، با اطلاعاتی که خودشون دارن یکی نیست پس سعی میکنن تا محیط بیرونو ملامت کنن تا اطلاعات درونی و بیرونی منطبق بشه .. اینها بخاطر فشار و تضاد دانسته ها و سیگنالای متفاوت دریافتی در رنج و فشار میوفتن .. چون اینها همواره در سر و مغز و دانسته ها سر میکنن و نتونستن وارد قلب و مرکز بدن روحو ادراک شهودی بشن.. .. پس فرق دانستن و حفظیات رو که از جنس گذشته و اینده هست . و ادراک رو که از جنس حال و ابدیته فهمیدیم . برای همین پیامبران به خلوت و غار و سکوت میرفتن و باز به همین دلیل قران هم در مورد سکوت همه جانبه تاکید کرده قران تمام مشکلات رو میدونسته و خیلی نکاتی گفته که از چشم ما هنوزم پنهانه اما فکر میکنیم که کامل شناختیم و داریم درست عمل میکنیم بهش . پس ساکت کردن سر ...راهی برای شنیدن اوای خاموش از جنس هستی و عشق خالق..و رهایی از سیگنالای جامعه و پرت شدن در قلب ادراک و عشق ...وظیفه اول شناخت خودته .بی دلیل نگفتن که هر کس خود را بشناسد خدای خود را شناخته ..بی دلیل نگفته از رگ گردن بهت نزدیک ترم ..تا تو راه رو باز کنی که لمسش کنی ..با شناختن خودت راه رو باز کن و دست بردار از تغییر بقیه وقتی هنوز نتونستی خودت رو بشناسی ..وقتی تو تغییر کنی نورهای زیادی رو وارد زمین کردی و این خودش کارها میکنه ..
دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃
کتاب ها و روش های زیادی هست از عهد باستان بگیر تا همین حالا کلی کتاب و روش هس .هر ادمی را یه روشی را ...
مثلا روش مشاهده گری بوسیله ی توجه خالص شدن .ادمو بعد از تمرین طولانی به حالتی میبره که متوجه این نوضوع میشه که من نیروی توجه بودم که متوجه این من بود و دنیا . 👌🏼
کل اینا اونجوریه که فقط سکوت درونیه باز شه برات
👌🏼
(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠