2789
عنوان

مستاجر...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 33 پست
همین کار و میخواستیم بکنیم اما تا الان کسی پیدا نشده

الان فصل اجاره است و راحت ميتونيد مستاجر پيدا كنيد بهش بگيد صبر كنه اما اينكه به جاي خودش چندتا افغان بياره نميتونه اينكار رو بكنه شما خونه رو به ايشون و به تعداد مشخصي اجاره دادين ايشون نميتونه اجاره رو به كس ديگه منتقل كنه 

اما كلا دنبال دردسر نباشين يه مستاجر ديگه بيارين اما از ايشون هم ميتونيد ضرر و زيان بگيرين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نه هرگز نمیتونه کسی رو به جز خودش بیاره واسه زنگی  و اینکه با همین پیامی که داده و تهدیدی که ک ...

اره یه بار یه نفرم بهم گفت برات کرون تموم میشه به غلط کردن انداختمش

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه هرگز نمیتونه کسی رو به جز خودش بیاره واسه زنگی  و اینکه با همین پیامی که داده و تهدیدی که ک ...

یعنی اگه کسی بیاره میشه ازش شکایت کرد؟؟ 

TOmorrow was important for him,but he diedat night 
همین کار و میخواستیم بکنیم اما تا الان کسی پیدا نشده

بهش بگین چون داری زودتر از قرارداد خونه تخلیه میکنی باید منتظر بمونی تا مستاجر جدید بیاد پولتو بدیم در حال حاضر پول نداریم وگرنه میدادیم سعی کنید با زبون خوش مسله حلش کنید

ایشون باید یه مستاجربیاره تا بتونه پولشو بگیره مستاجرم باید شما تایید کنید مادرتون بهتره بگه لطفن تهدید نکن با همین پیامای تهدید میتونم ازت شکایت کنم قاطعانه برخورد کنید

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وسایلش جمع کرده اولش نمیگفت پول میخوام گفت قرارداد تموم شد پول بدید

به هیچ عنوان همچین کاری نمیتونه بکنه احتمالا دیده چند تا خانم هستید قصد قدرت نمایی داشته 

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
وسایلش جمع کرده اولش نمیگفت پول میخوام گفت قرارداد تموم شد پول بدید

اون کاربر بهتون گفت اس هاشو ... منظورش پیامک های تهدیدش هست، که نشون پلیس بدید

ببینید قانونی نمیتونه کاری بکنه الانم باید بره یه مستاجر دیگه بیاره، از اون پول پیش بگیرید به این بدید

اون هر وقت بخواد می‌تونه تخلیه کنه شما چهل روز فرصت دارید پولش پس بدید

از این لحاظ میدونم نمیتونه الان پولش بخواد چون قردادش تموم نشده اگه تموم شده بود بله

TOmorrow was important for him,but he diedat night 
اون کاربر بهتون گفت اس هاشو ... منظورش پیامک های تهدیدش هست، که نشون پلیس بدید ببینید قانونی نمیتون ...

بعدشم الان حتی اگر بره افغان بیاره، فکر کنم شما میتونید ازش شکایت کنید.... حتی زنگ بزنید ۱۱۰ خیلی اهمیت میدن به کسانیکه مزاحمت برای خانمها ایجاد کنن

اینو یک نفر بهم گفت، که خیلی بیشتر از قبل حتی اهمیت میدن