2789
عنوان

مستاجر...

427 بازدید | 33 پست

لطفا قشنگ بخونید ببینید مستاجرمون میتونه همچین کاری کنه

ما طبقه پایینمون چندماه پیش کرایه دادیم و قرارداد یکساله بستیم و پول هم گذاشتیم بانک اگه بدونید پول بزاریم بانک زودتر نمیشه برداشت اگه بخوای برداری باید جریمه سنگین بدی حالا مستاجر ما زودتر از یکسال اومده بلند شده و هی میگه پولم میخوام و... طبق قانون نمیتونه پول بگیره الان چون قرارداد یکساله بسته اما با تحدید داره کارش پیش میبره پیام آخرش به مادرم این بود اگه پول ندید چندتا افغان میارم طبقه پایینتون تا امنیت نداشته باشید از بنگاه پرسیدم میتونم کسی بیارم پس زود پولم بدید(چون من و مامان و خواهرم تنها زندگی میکنیم این حرف زده) میخوام بدونم از نظر قانونی میتونه کسی بیاره؟؟؟ 

TOmorrow was important for him,but he diedat night 

اساشو نگه دارید ببرید پیش پلیس.چقد جسور

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مستاجر اگه بخواد بزنه بیرون میتونه و شما موظفی پولش رو بدی فقط اون باید ب جای خودش براتون مستاجر بیاره ک خودشم گفته میرم افغان میارم پول رو بهش بدید بره جریمه زیادی نمیشینن و اینکه ایشون باید یک دهم کرایه باقی مونده سال ب شما پرداخت کنه

اصلا همچین کاری نمیتونه انجام بده، چون ملک رو به اون فرد دادید کسی غیر از خودش بشینه جرم محسوب میشه محض اطمینان با یه وکیل و مشاور املاک مشورت کنید

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مستاجر اگه بخواد بزنه بیرون میتونه و شما موظفی پولش رو بدی فقط اون باید ب جای خودش براتون مستاجر بیا ...

ما پولش میدیم اما قراردادش تا مرداد نه الان اون موقع پولش داریم بدیم جریمشون 7 میلیون الان متاسفانه نداریم بدیم وگرنه میدادیم تموم بشه 

TOmorrow was important for him,but he diedat night 

از نظر قانونی موظفید پولشو بدید چون در واقع قرارداد رو فسخ کرده اما باید خسارت پرداخت کنه به شما

تهدیدش هم اگر عملی کرد سریعا از مراجع قانونی پیگیری کنید 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اصلا همچین کاری نمیتونه انجام بده، چون ملک رو به اون فرد دادید کسی غیر از خودش بشینه جرم محسوب میشه ...

من املاک ام عزیزم 

گفتم ایشون می‌تونه تخلیه کنه فقط باید یک دهم باقی مونده کرایه رو ب اسی پرداخت کنه و اسی هم چهل روز فرصت داره پولش پس بده 

یه راه دیگه هم هست اینکه استارتر اصرار داره خونه اش خالی نباشه مستاجر باید یکی ب جای خودش بیاره تو خونه بشینه