2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

179 بازدید | 29 پست

لطفا هرکی هر تجربه ای داره بگه ☹ پسر من ۳۵ روزشه نفخ داره بهش دایمتیکون دادم خوب نشد بردم یه دکتر دیگه براش قطره کاراوی میکسچر داد بازم فایده ای نداشت ، یه بارم پیش متخصص اطفال بردم که حبوبات و لبنیات و ترشی و سیر و پیاز رو برام منع کرد قطره متروکلوپرامید هم نوشته ولی بازم بچه ام اروم نمیگیره ، از بس گریه میکنه که اشک منم درمیاره😔

شما چیکار کردین که نوزادتون خوب شد ؟ بعد چندوقت؟

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قطره کولییک کد میدادم بعد روی شکم نزاد روغن مالی میکردم تا اخر 5 ماهگی اینطوری بود بچه اولم

☹من روغن هم میزنم فایده نداره ، نمیدونم دیگه چیکار کنم

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!
هرچی ک فکرش و کنی بهش دادم داره ۴ ماهه میشه هنوزم همینه میگن ۶ ماهگی خوب میشن 

منو باش که فک میکردم ۴۰ روزگی دیگه درس میشه ، از بس بچه ام گریه کرده تا صبح چشامو نبستم ، الان انگاری که تموم خستگیای دنیا تو بدن من جمع شده تب کردم😕حالا من به کنار بچه اذیت میشه😑

منو باش که فک میکردم ۴۰ روزگی دیگه درس میشه ، از بس بچه ام گریه کرده تا صبح چشامو نبستم ، الان انگار ...

یوخ بابا نه ۴۰ روز

قدیمکیلر دیللر قیخ ساخلیر 😂یالاندی بابا غذا بخوره خوب میشه

تشک بچه رو شیب دار کن موقع خواب بالش نه ها شیبدار 

شیب ۳۰ درجه

پسر منم همین بود خودت هر روز چن قاشق عرق نعنا بخور زیاد نخور که شیرتو کم میکنه یه چن قطره هم به بچ ...

عرق نعنا رو تنهایی نخوردم ولی ۲ بار با اب جوشو نبات قاطی کردم خوردم فرقی نکرد ، نبات رو هم برا پسرم امتحان نکردم تا حالا ترسیدم براش بد باشه

منو باش که فک میکردم ۴۰ روزگی دیگه درس میشه ، از بس بچه ام گریه کرده تا صبح چشامو نبستم ، الان انگار ...

کجای کاری خواهر هنوزم تا ۶ صب بیداریم لای پتو فقط آروم میگیره اوایل حتی تا ۱۱ صب گریه میکرد چند وقت پیش از خستگی و بی خوابی چندساعتی بستری شدم فشارم همش رو ۷ بود تا چند روز.ویتامینای بدنم همش کمه اخرای بارداری ۷۸کیلو بودم شدم ۵۳🤦‍♀️

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
یوخ بابا نه ۴۰ روز قدیمکیلر دیللر قیخ ساخلیر 😂یالاندی بابا غذا بخوره خوب میشه تشک بچه رو شیب دار ...

اتفاقا به منم فامیلا میگفتن ، حتما الکی بهم روحیه میدادن😅دکتر هم گفت زیر سرش بلند باشه و بنشونمش بهش شیر بدم و اروغشو بگیرم ، هرکاری گفته کردم ولی به جایی نرسیدم😑 از امروز بالا هم میاره پنیری ، همینو کم داشتم فقط

خیلی کم بده با قطره چکون بده چن قطره  اروقشم وسط شیر حتما بگیر و بعد شیر

باشه عزیزم ممنون اینم امتحان میکنم ببینم چی میشه ، ایشالا که ارومترش کنه

اتفاقا به منم فامیلا میگفتن ، حتما الکی بهم روحیه میدادن😅دکتر هم گفت زیر سرش بلند باشه و بنشونمش به ...

اره قدیمیا میگن دلتو خوش کنی منم سر پسرم ۶ ماه حسرت یه خواب تو دلم موند

ولی دخترم خیلی خوب بود میخورد میخوابید 😂