2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
کجای کاری خواهر هنوزم تا ۶ صب بیداریم لای پتو فقط آروم میگیره اوایل حتی تا ۱۱ صب گریه میکرد چند وقت ...

پسر من اوایل با تکون خوردن اروم میگرفت الان تکونشم میدم باز گریه میکنه🤦‍♀️ فشار منم امروز ۸ بود ، منتظرم فقط فردا صبح بشه برم خونه مامانم حداقل یه استراحتی به خودم بدم ، وااای من قبل بارداری ۵۰ بودم اخر بارداری ۶۰ شدم الان ۵۱ کیلو شدم ، ابنجوری که استخون هم برام نمیمونه 😅 دکتر برا من اشتها اور هم نوشته ولی از بس بیخوابم و در به در دنبال درمان میگردم تو سایتا برا پسرم که اشتهایی نمونده از صبح فقط صبحونه خوردم😕

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قدیمیا میگن دلتو خوش کنی منم سر پسرم ۶ ماه حسرت یه خواب تو دلم موند ولی دخترم خیلی خوب بود میخو ...

حالا قدیمیا اینم میگن که پسر خیلی اذیت میکنه دخترا نه ،دختر خاله منم یه دختر داره والا میزاره خونه میره مدرسه 😕حالا منو میگی ، یه دیقه میرم دسشویی پسرم گریه میکنه ، پسرداییمم همینطوری بوده اذیت میکرده😑

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!
من راجونه و مادر و نبات میکوبم ابش رو بهش میدم یکم بهتر میشه  

راجونه چی هس حالا ؟ تا حالا نشنیدم ، از چند روزگی بهش دادی ؟ پسر من ۳۵ روزشه مشکلی نداشته باشه یه وقت؟

منم فقط صبحونه خوردم🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا بهمون صبر بده🤲 من دیگه غلط کنم اسم بچه بیارم

ابجی من تجربه ای ندارم ولی بهتره از بزرگتر مثل مادرت یا مادرشوهرت بپرسی قدیم به بچه هاچی میدادن بنطرمن داروی گیاهی خیلی خیلی بهتره ازاین شربت های دکترمینویسه که همش شیمیای هیچ فایده ای نداره 

ابجی من تجربه ای ندارم ولی بهتره از بزرگتر مثل مادرت یا مادرشوهرت بپرسی قدیم به بچه هاچی میدادن بنطر ...

مرسی گلم ، میترسم خودسرانه بدم بدتر بشه معده اش خراب بشه ، امروز بهش نبات داغ میدم ببینم چی میشه ، امیدوارم که با نبات اروم بگیره

راجونه چی هس حالا ؟ تا حالا نشنیدم ، از چند روزگی بهش دادی ؟ پسر من ۳۵ روزشه مشکلی نداشته باشه یه وق ...

برو عطاری بهت میدن 

از موقع تولدش تا حالا ک ۱۷ روزشه میدمش 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
مرسی گلم ، میترسم خودسرانه بدم بدتر بشه معده اش خراب بشه ، امروز بهش نبات داغ میدم ببینم چی میشه ، ا ...

عزیزم نترس اگر خدای نکرده بد بود پس حالاما خودمون یا مامان هامون الان باید دوراز جون هزارتا درد داشتیم چون دارو گیاهی خوردیم

برو عطاری بهت میدن  از موقع تولدش تا حالا ک ۱۷ روزشه میدمش

باشه عزیزم مرسی🌹

عزیزم نترس اگر خدای نکرده بد بود پس حالاما خودمون یا مامان هامون الان باید دوراز جون هزارتا درد داشت ...

چه بدونم والا بعضی دکترا میگن تا ۶ ماهگی اصلا چیزی ندین جز شیر ، بخاطر همین آدم میترسه ، دیگه توکل به خدا میدم ببینم چی میشه