چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
گروه خوبیه من خودم اهنگاشونو گوش میدم و به هیچ وجه قصد هیت دادن و دعوا ندارم
ولی قبول کنید فناشون دیگ خیلی افراطی برخورد میکنن...ازشون بت ساختن و اونا رو می پرستن
·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ گلهها را بگذار نالهها را بس کن! .......ـ؋ـرصتے نیست کـہ صرـ؋ گلـہ פּ نالـہشوـב..... تا بجنبیم تمام است تمام ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
چه خوب زبونشون رو بلدین یا متن موزیک رو ترجمه میکنید؟
ترجمشو تو گوگل میبینیم.. مهم انرژی هستش که از موزیک شون میگیریم.. مث خواننده های آمریکایی که بعضیا زبونشون رو نمیفهمن اما حس خوبی میگیرن🙂
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓