گروه خوبیه من خودم اهنگاشونو گوش میدم و به هیچ وجه قصد هیت دادن و دعوا ندارم ولی قبول کنید فن ...
ما هیچوقت اونا رو نپرستیدیم فقط اونا رو استن میکنیم و بهشون احترام میزاریم همونطور که اونا به نا توهین نمیکنن و احترام میزارن.. شما هر جایی بری از دین و مذهب گرفته تا همین گروه های موسیقی همه جا افراط وجود داره نداره؟؟ خواهش میکنم جمع نبندید🙏🏻
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
ما هیچوقت اونا رو نپرستیدیم فقط اونا رو استن میکنیم و بهشون احترام میزاریم همونطور که اونا به نا توه ...
بله دوست عزیز کاملا درسته
من کلی گفتم...اخه بیشتر کسایی که دیدم اینطوری بودن
·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ گلهها را بگذار نالهها را بس کن! .......ـ؋ـرصتے نیست کـہ صرـ؋ گلـہ פּ نالـہشوـב..... تا بجنبیم تمام است تمام ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
بله دوست عزیز کاملا درسته من کلی گفتم...اخه بیشتر کسایی که دیدم اینطوری بودن
🙂💜
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
وااا بملا ما ارمی ها تا زمانی که هیت نشنویم چیزی نمیگیم عیزم
افراطی هستین
افراط چیز خیلی بدیه تو هرررچیزی
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
اییی من هی میگم هیترا نیاین اصاا مگهه میشهه نیانن بابا ماا افراطیی نیستیم فقطط دوسشون داریم شما وقت ...
منظورم همین حرفای مسخرس
اصلا انگار توهم این رو دارید که اره همه بدشون میاد
الان من گفتم بدم میاد؟ همون اولم گفتم گروه خیلی عالی و خوبیه اهنگاشونم دوست دارم
هرچی هست زاییده ذهن خودتونه
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》