2777
2789
عنوان

خانوادشوهر

213 بازدید | 7 پست

بخدادیگ کم اوردم 😥

هفته ای سه شب پدرشوهرومادرشوهرم ب بهونه بچه میان خونمون بچهای جاریمم باخودشون میارن میزنن خونه روکثیف میکنن واسباب بازی های پسرمونابودمیکنن ومیرن

هرموقع میان مادرشوهرم همش ایرادمیگیره چراشام نپختی امشب چراظرفارونشستی چی خوردید ظهر  چرا بچه روشیرخشکی کردی چرا بچه رو اینقدرپوشوندی چراشیر زیاددادی چرا یادش نمیدی بشینه چرا گریه میکنه مقصرهمه چیزروهم منومیدونه پدرشوهرمم نرسیده میره تواتاق خواب یاسریخچال

بامیان بچه روراش میبرن بچه ۵ماهه دستاشوکش میدن هرچی میگم نکن گوش نمیده

اصلا من متنفرم ازرفت وامد ب شوهرم میگم بگو هفته یک دفعه بسه یامامیریم یاشما بیاین میگ من روم نمیشه ب پدرومادرم بگم نیان ولی چندبارگفته بچهای جازیمونیارن اماگوش نمیدن میارتشون هرچیم بی محلی میکنم بی فایدس 

جواب تلفناشونو ک اصلا نمیدم از رونمیده اما خیلی لوسه 

خونمون اپارتمانیه من درخونه روبازنکنم همسایه هاباز میکنن هرچبم میگم بازاحمقا بازمیکنن 

من چ غلطی بکنم خیلیم کم روام😓😫

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

سعی کن  بازی های بچتو قایم کنی هنوز کوچیکه نزار خرتب کنن یا در اتاق قفل کن بگو وسایل شخصیه کوتاه نیا که بدبخت میشی یا زنگ زدن جواب بده بگو خونه نیستم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث توام نمیرم باز میان تو این گرونی 

پدرشوهرمن ک بعضی وقتازنگ میزنه کوبیده بزنین فسنجون بپز چلوگوشت میخام 

هرچی خونه خودش نمیخوره میخاد اینجا تلافی کنه

در اتاق خوابت قفلدکن    مادر شوهرت چیزی گفت بگو هرسری اومدن ریختن به هم حوصله ندارم جمع کن ...

درش خرابه کمدقفل میکنم پدرشوهرم میادمیگ کوکلیدا بزورمیگیرتشون

حق داری , منم از رفت و امد زیاد اصلا خوشم نمیاد شاید خیلیا بگن اگه مامان خودتم باشه اینجوری میگی که جوابشون میگم بله حتی خونه مامان خودمم دو هفته یبار میرم اونام اصلا نمیان مگر در حد نیم ساعت اونم دو سه هفته یبار ! حالا دخترم که به دنیا اومده بود من یه چند روز اوایل زلزله اکمده بود میترسیدم خونه تنها باشم صبح میرفتم خونه مامانم و شب با شوهرم برمیگشتم اونوقت یه روز خواهرشوهرم زنگ زد با لحن بد که پاشو برو خونت ما میخواهیم بیاییم ! و البته 10 روز تمام بعد زایمانم خونم مونده بودنا منم حرصم گرفت گفتم اصلا برفرض تو دلت میخواد دخترمو ببینی نمیفهمی من الان با بچه کوچیک حوصله مهمون داری ندارم؟ خیلی خوبی خب زنگ بزن منو دعوت کن نه اینکه اوار شی سرم اونم تنها نه وقتی میان همه با هم میان ! تازه وقتی خونه نیستم دستور میده که برو خونت ! نرفتم به شوهرمم زنگ زدم گفتم من نمیتونم با بچه کوچیک پاشم هلک و هلک برم خونه که خواهرای جنابعالی دارن میان خودت بهشون بگو ! ازون موقع دیگه نگفته میاد راحت شدم اگه رو میدادم هر روز هر روز خونم بودن ! البته تازگیا باز مادرشوهرم همش میگه می اییم می اییم منم نگفتم باشه ولی میدونم یه روز باز جمع میشن سرشونو میندازن پایین میان اونم بی زنگ زدن که مثلا نتونم نه بیارم

حق داری , منم از رفت و امد زیاد اصلا خوشم نمیاد شاید خیلیا بگن اگه مامان خودتم باشه اینجوری میگی که ...

ن من خبرنمیدن دیگ توهفته دوسه بارمیان خستم کردن مهمون یک روز دوروز شش ماهه بچه من دنیااومده اینا نصف هفته اینجان بسه دیگ 

گذشته ازاون مگ میشه مادرخودتوبامادرشوهرمقایسه کرد

گرچندمامان من اصلانمیادخونه من واسه زایمانمم من رفتم خونه اونا متنفرازخونه داماد موندن