2777
2789
عنوان

وقت میکنم آیا😭😭😭

133 بازدید | 12 پست

بچه ها من عربیم قواعد هیچ نمیدونم آقای فلاح هم دوره عربی عمومی حدود ۲۰جلسس وقت میکنم ایا آخه بقیه دسهاهم هس

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قواعد که چیز سختی نیست از روی کتاب یک دور بخون بعدم بده یکی از دوستات که قوی هست بهت یاد بده خیلی هم سریع جمع میشه ۴ تا سوال هم حل کنی تمام. فیلم الان زیاد وقت میبره همون وقتم میشه بهتر استفاده کرد البته شاید یک همچین دوستی نداشته باشی یا سطحشون قوی نباشه که به خودت بستگی داره دیگه

من که رشتم تجربی میرم پیش بچه های انسانی تازه میفهمم عربی یعنی چی یاد میگیرم برمیگردم باز پیش بچه های خودمون😅

قواعد که چیز سختی نیست از روی کتاب یک دور بخون بعدم بده یکی از دوستات که قوی هست بهت یاد بده خیلی هم ...

آخه امتحان نهایی سوالات از قواعد خیلی قویه حتی از راهنمایی هم سوال میاد

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

آخه امتحان نهایی سوالات از قواعد خیلی قویه حتی از راهنمایی هم سوال میاد

اول تمام فعل هارو صرف کن ماضی مضارع امر و نهی بعد برو توی باب ها هر کدوم رو صرف کن پایت خیلی قوی ساخته میشه بعدشم که فعل رو بلدی یعنی بیشترشو بستی از هرجایی که بخونی اوکیه از نظر من وقتتو پای فیلم عربی نزار هرچند این خودش حدود ۷۰۰ تا فعل ساخته میشه از یک فعل اگه بتونی یاد بگیری بقیه دیگه آب خوردن میشه فقط کافی کتاب هارو ورق بزنی از هفتم تا نهم که هیچی نداره دیگه بقیشم یک هفته بخونی سوال حل کنی یاد میگیری سخت نگیر