2777
2789
عنوان

فولیکول

145 بازدید | 20 پست

سلام خانما توروخدا کمکم کنید روز ۹پریودی رفتم سونو گفت فولی ۱۳ و ۱۴ داری ک کوچیکن..با اینکه این ماه هم لتروزول هم آمپول سینال آف زدم...بنظرتون چیکار کنم دارم دق میکنم😭😔

خدایا شکرت..😍🤲

روز ۹ پریودی برا اندازه گیری سایز فولی زوده

گر نگهدار من آن است که من میدانم      شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد                       🌸  خدایا فقط امیدم به توست    🌸                     😍  خدایاعاشقتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترتو عوض کن کدوم دکتری میگه روز ۹ بری سوند فولیکول

عزیزم فولیکول روزی ۲ سایز بزرگتر میشه شما حساب کن چندروز دیگه ب اندازه نرمال ۱۸..۲۰ میرسه ک عالیه

من ماهی ک باردار شدم فولیکول ۱۸ ۲۰ داشتم

دوستمم همون ماه با فولیکول ۱۴ باردار شد 

تو اقدامتو ی شب درمیون داسته باش تا اخر سیکلت بسپر بخدا

درضمن پیاده روی عالیه برا اینکا تخمک هات آزاد بشن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دکترتو عوض کن کدوم دکتری میگه روز ۹ بری سوند فولیکول عزیزم فولیکول روزی ۲ سایز بزرگتر میشه شما حساب ...

مرسی عزیزم..واسم دعا کن خدا حاجتمو بده..خدا بچتو حفظ کنه...باشه حتمن گلممم

خدایا شکرت..😍🤲
مرسی عزیزم..واسم دعا کن خدا حاجتمو بده..خدا بچتو حفظ کنه...باشه حتمن گلممم

ممنون انشالا ک بزودی باردار میشی

من ی ادم تنبل هستم اما ماهی ک باردار شدم چون دنبال خونه بودیم خیلی پیاده روی میکردم واقعا تاثیرشو دیدم دکترمم میگفت عالیه ....دکترم میگف تو زمان اقدام هرروز براشوهرت تخم مرغ و پیاز درست کن بده بخوره 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ممنون انشالا ک بزودی باردار میشی من ی ادم تنبل هستم اما ماهی ک باردار شدم چون دنبال خونه بودیم خیلی ...

اهان ممنون گلم دکتر من این چیزا رو نمیگه ک چیکار کنم یا چی بخورم فقط دارو می‌نویسه

خدایا شکرت..😍🤲
چه خوب ...باردار شدید؟؟سنوگرافی یه من گفت فولی هات اصلا بدرد نمی‌خورن و امکان بارداریت کمه ‌

چون خیلی زود رفتین عزیزم . 

۸ روز دیگ ب موعدم مونده توکل ب خدا 

کاربری ۹۶ تعلیق شده