2777
2789
عنوان

بچه ها اگه یک مادر خودکشی بخواد بکنه چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 56 پست
حنی اگه یه مادر دور از جون کل بچه هاشو هم از دست بدن نباید خودشو بکشه مگه رباب علی اصغرو جلوش نکشتن ...

چه ربطی همه مثه هم نیستن که 

امام و پیامبر بودن صبر زیادی داشتن با انسانای عادی مقایسشون نکن

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
یعنی قرص خورده  از رفتارای مامانم کلافم جراتم ندارم حرف بزنم بهش تا حرف میزنم بابام دعوا میکنه ...

مامانت افسردگی شدید داره و در حال خودش نیست 

با بابات صحبت کن خیلی واجبه ببرین با روانشناس یه مدت صحبت کنه  بعد از داغ به این سنگینی واجبه 

درک کردن خوبه ولی نباید ولش کنین همینطوری 

دوست من چند وقت پیش شوهرش فوت شد هم خودش هم بچه هاش که کوچیک بودن یه مدت با یه روانشناس صحبت میکردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت بودی ک بعت برخورد؟؟؟؟؟قصد توهین نداشتم عذر خواهی هم کردم اما کسی همچین کاری کنه واقعا آدم ن ...

اره مامانم بود که بهم برخورد 

منم گفتم ادمی که نمیدونه کجا و چجوری صحبت کنه و حتی همه شرایط رو نمیدونه و دهنشو باز حرف میزنه ادم نیست اوکی؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
ممنونم  ۲۰ دی

داغ مادرت تازه ست.

سعی کن زیاد بهش محبت کنی، نمی‌گم جای خواهرت رو بگیر.ولی باهاش تو خلوت خیلی حرف بزن، بگو با رفتن ترانه من هم تنها شدم. خواهرم که خودمم بوده از دست دادم. الان فقط دلم به شما خوشه.

بهش نزدیک شو، ببرش بیرون، تونستی باشگاه ببرش. پیاده روی.

بزار از این حال و هوا کمی دور بشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چه ربطی همه مثه هم نیستن که   امام و پیامبر بودن صبر زیادی داشتن با انسانای عادی مقایسشون ...

خدا ی امانت داده به تمام مادرا هروقت بخواد پسش میگیره و واقعا سخت و وحشتناکه و کنار اومدن باهاش دیوونه کنندس اما در مورد خودکشی نظرم عوض نمیشه😊

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
مامانت افسردگی شدید داره و در حال خودش نیست  با بابات صحبت کن خیلی واجبه ببرین با روانشناس یه ...

میره پیشه روانپزشک 

خدا ی امانت داده به تمام مادرا هروقت بخواد پسش میگیره و واقعا سخت و وحشتناکه و کنار اومدن باهاش دیوو ...

نظرت مهم نیست 🙂 

یعنی قرص خورده  از رفتارای مامانم کلافم جراتم ندارم حرف بزنم بهش تا حرف میزنم بابام دعوا میکنه ...

خدا خواهرتون را رحمت کنه  شما هم حتما تحت فشار هستید ولی درک کنید مادرتون جگرگوشه ش را از دست داده  میدونم سختته ولی یه مدت تحمل کنید تا مادرتون با فوت خواهرتون کنار بیاد انشااله که همه چیز درست میشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
اره مامانم بود که بهم برخورد  منم گفتم ادمی که نمیدونه کجا و چجوری صحبت کنه و حتی همه شرایط رو ...

همه شرایط هرچی میخواد باشه باشه مهم نیست آدم اگر تمام کس و کارشم از دست بدع خودکشی فکری نیست ک باید کنه مادرت اگر به شما فکرمیکرد خودکشی نمیکرد.مفهوم شد؟بعضیا خیلی بی وجدان متاسفم براشون

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
خدا خواهرتون را رحمت کنه  شما هم حتما تحت فشار هستید ولی درک کنید مادرتون جگرگوشه ش را از دست د ...

اخه بخدا کنار نمیاد 

شوهر خواهرمم بدتر از مامانمه بخدا از دست جفتشون کلافه شدم 

شوهرش که واقعا دیوانه شده و حتی بعضی وقتا توهم میزنه سرکار نمیره و .... داره قرص مصرف میکنه 

هرازگاهی با مامانم سر قبرش میشینن جفتی کلی گریه میکنن 

لیادت نداری توعم بچه همون مادری!😯🖐🏻

اول سعی کن یاد بگیری درست تایپ کنی 

بعدم از رفتارای تو معلومه مامان تو چجوریه دیگه ، نه تنها مامانت معلومه که فرهنگ خانوادگیتون زیر خط فقره 

ریپ نزن حوصله بچه مچه ندارم 

خدا ی امانت داده به تمام مادرا هروقت بخواد پسش میگیره و واقعا سخت و وحشتناکه و کنار اومدن باهاش دیوو ...

قضاوت کردن کار درستی نیست من اولش  همین نظر رو داشتم چون شرایط رو نمیدونستم 

ولی  الان فرق داره اون مادر الان افسردگی شدید داره  و اصلا متوجه نیست چه کاری کرده