2777
2789
عنوان

بچه ها اگه یک مادر خودکشی بخواد بکنه چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 56 پست
اول سعی کن یاد بگیری درست تایپ کنی  بعدم از رفتارای تو معلومه مامان تو چجوریه دیگه ، نه تنها م ...

برو بابا 

خدا شفات بده بزرگ😂🖐🏻

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
اول سعی کن یاد بگیری درست تایپ کنی  بعدم از رفتارای تو معلومه مامان تو چجوریه دیگه ، نه تنها م ...

اره خداروشکر تو خانواده ما خودکشی رواج نداره ک مثل شما برامون عادی باشه😂❤

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بخدا کنار نمیاد  شوهر خواهرمم بدتر از مامانمه بخدا از دست جفتشون کلافه شدم  شوهرش که ...

ای وای چقدر غم خواهرتون واسشون سنگینه ایکاش شما را هم درک میکردند چقدر شما احساس تنهایی میکنید اگه امکانش هست یه مدت  از محیط خونه فاصله بگیری مثلا پیش مادربزرگ یا فامیل برید 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
قضاوت کردن کار درستی نیست من اولش  همین نظر رو داشتم چون شرایط رو نمیدونستم  ولی  ال ...

حق با شماست منم بعد از اینکه فهمیدم دخترشون فوت کرده خودم ب جان مامانم گريه شدم اما چون استارتر زود جبهه گرفت من ادامه دادم و آدمی نیستم ک بخوام بشینم کسی هرچی دلش میخواد بگه بگه 

چه ربطی همه مثه هم نیستن که   امام و پیامبر بودن صبر زیادی داشتن با انسانای عادی مقایسشون ...

من دارم مصیبتی که دیدن رو مقایسه میکنم من مادر شمارو درک نمیکنم و نمیتونم درک کنم چون تو شرایطش قرار نگرفتم ،،ولی دیدم آدمای زیادی رو که جوون از دست دادن ولی صبر کردن خودشونو نکشتن الان خواهر شما فوت شده روحش شاد و مامانت فکر میکنه اگه خودشو بکشه میره پیش خواهرت ولی اصلا اینجوری  نیست خودکشی بدترین گناهه گناهه کبیرس بعدشم شما اومدی یه حرفی زدی و پرسیدی آیا ظلم در حق فرزنده اگه مادر خود کشی کنه همه هم با کلی دلیل میگن آره، ،ولی شما باز داری میگی همه مثه هم نیستن و همه نمیتونن تحمل کنن یعنی داری به کسی که میخواد خودشو بکشه حق میدی 

برو بابا  خدا شفات بده بزرگ😂🖐🏻

نوبت به شفا دادنم باشه شما تو اولویتی 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
اره خداروشکر تو خانواده ما خودکشی رواج نداره ک مثل شما برامون عادی باشه😂❤

خداروشکر 

منتها فقر فرهنگی خیای تو خانوادتون بیداد میکنه 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
خداروشکر  منتها فقر فرهنگی خیای تو خانوادتون بیداد میکنه

دوتا خانواده از سر شما پیدا میشه که کشور و ب گند میکشه☺

نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم خودتون داغدارین خدا صبرتون بده☺❤

اورژانسی هستی😉

تا زمانی که شما هستی ،شما تو اولویت بیشتری هستی 🙂 هم بچه تری هم علاوه بر اذیت کردن خودت ما هارو هم اذیت میکنی 

دوتا خانواده از سر شما پیدا میشه که کشور و ب گند میکشه☺ نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم خودتون دا ...

عزیزم مثه شماها بوده که وضع مملکت این شده دیگه 😄 

ممنون ولی امیدوارم کسیو نبینی که عزیزش فوت کرده باشه و به این روز افتاده باشه اونموقع میفهمی معنی حرفایی که زدیو 

عزیزم مثه شماها بوده که وضع مملکت این شده دیگه 😄  ممنون ولی امیدوارم کسیو نبینی که عزیزش ف ...

دیدم!

نمیگم درک میکنم چون ن تجربه داشتم ن میتونم درک کنم اما سخته میدونم دیدم خدا صبرتون بده