2777
2789

ایا اون مادر ظالم نیست که به فکر بچش نیست؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

عذر خواهی میکنم اون آدم اصلا مادر نیست شایدم اصلا آدم نیست ک فقط ب فکر خودشه:(

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی واسه آدم نیست اصلن حتا تو بدترین شرایط

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

مادر ضعیف هست با خودکشی چند خانواده داغون میشه  آینده بچه خراب شده

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خیلی خودخواهیه این بچه تا اخر عمر همه میگن بچه بود مادرش خودشو کشت اینم مثل مادرشه روانیه اینقد میگن تا بچه هم بلایی سرخودش بیاره و دنیای اونجا هم هیچ بخشیده نمیشه دنیا ارزشی نداره که ادم خودشو بکشه 

خدایا خستم