2777
2789

سلام مامانای گل. من ۴ماهه باردارم و یه پسر ۱۵ماهه دارم دکتر گفت اصلا نباید بهش شیرخودتو بدی و .... برام شیرخشک نوشت. ولی پسرم اصلا شیرخشک قبول نمیکنه و تمایل به شیر خودم داره چکار کنم؟ چطور شیرخشک رو جایگزین شیرمادر کنم؟ تا الان شیردادم چقدرخطر داره؟ سعی میکنم بیشتر غذا بدم ولی خب باز باید شیرخشک جایگزین بشه

شیر گاو بده بهش طفلی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر گاو بده بهش طفلی 

یکم مشکل گوارشی داشت دکتر تا دوسالگی لبنیات رو براش ممنوع کرده جایگزین خوبی هم نیست پروتئین شیر گاو با شیرمادر فرق میکنه 

فقط کره و پنیر پاستوریزه میتونه بخوره

اخی طفلک خیلی براش زوده ولی چاره نداری زودتر بگیرش. به سینت چسب زخم بزن بگو اوف شده بجاش شیشه بده بگو اینو بخور. یا ابلیمو بزن به سینت طعمش عوض بشه بگو خراب شده شیشه خوبه تا اونو بخوره

اخی الهی طفلک 

خیلی سخته که 

سر گرمش کن 

کارتون بزار براش ببرش بیرون

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

اگه باردار نبودی میتونستی اروم اروم از شیر بگیری ولی الان فکر کنم بهتره یدفعه از شیر بگیری، وقتی بهونه شیر میکنه یه چیز دیگه بهش بده تا از هوس بیفته و سیر نگهش دار چسب یا رنگ بزن رو سینه ات که ازش نخوره کم کم گرفته میشه، و بستنی چیزا خنک هم تو خونه باشه که هوس کرد بهش بدی بخوره، اگه شیرخشک نمیخوره شیر پاستوریزه بریز تو پستونک بهش بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من ۱۷ ماهگی یهو برداشتم شیر خشک ندادم ماشاله غذا میخوره شیر پاستوریزه هم میخوره 

ببین یهو بردار خوراکی هایی که دوست داره بهش بده

من ژله و شکلات بهش میدادم تا بهانه میگرفت

فقط دوروز اذیت شد با اینکه خیلیم وابسته بود

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
یکم مشکل گوارشی داشت دکتر تا دوسالگی لبنیات رو براش ممنوع کرده جایگزین خوبی هم نیست پروتئین شیر گاو ...

شما که نمیتونی شیر مادر بدی پس مجبوری اینارو بدی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من پسرمو وقتی میخواستم از شیر بگیرم،یهو از شیر نگرفتم اول وعده هاشو کم کردم بعد روزا دیگه ندادم ولی واسه ندادن شیر شب خیلییی اذیت شدم تا ده شب تا صبح گریه میکرد واسه شیر، بردمش دکتر ،دکتر دیفن هیدرامین تجویز کرد گفت دو سه شب قبل خواب بهش بده تا خوابش عمیق بشه و واسه شیر بیدار نشه و با فاصله ازش بخواب کلا دو سه شب بهش دیفن دادم  دیگه از سرش افتاد و بهانه شیر نگرفت دیگه 

اخی طفلک خیلی براش زوده ولی چاره نداری زودتر بگیرش. به سینت چسب زخم بزن بگو اوف شده بجاش شیشه بده بگ ...

میگن اینکارا که خوب نیست ازین روش ها استفاده نکنید و....

مدام بهش میگم اوف شده دیگه نخور ولی گوش نمیده

عادت داره با شیر بخوابه شیرمو با سرگرمی کم کردم ولی باز چندبار در روز شیر میخواد

من صبر زرد زدم دیگه نخورد

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
میگن اینکارا که خوب نیست ازین روش ها استفاده نکنید و.... مدام بهش میگم اوف شده دیگه نخور ولی گوش نم ...

چاره نیست. من دخترم رو سه ماه پیش با این روش از شیر گرفتم. دیگه هیچ راه دیگه ای جواب نداد. میگن روحیه بچه خراب میشه و از این حرفا ولی دختر من خیلی وابسته بود به شیر و اصلا غذا نمیخورد دیگه به زور از شیر گرفتم

چاره نیست. من دخترم رو سه ماه پیش با این روش از شیر گرفتم. دیگه هیچ راه دیگه ای جواب نداد. میگن روحی ...

امروز آبلیمو زدم کلی گریه کرد هرکار کردم بدون شیر بخوابه نشد. اصلا شیشه نمیگیره تا میبینه جیغ میزنه. بجای شیرخشک رفتم شیر پاستوریزه ریختم که دوست داره ولی اونم نخورد. اینقدر سینمو دهنی کرد تا آبلیموش از بین رفت و شیرخودمو خورد خوابید