2777
2789
عنوان

درآمد بلاگرا

360 بازدید | 8 پست

چه پول راحت و بی دردسری در میارن

البته نه اینکه هیچ تلاشی نکنن ولی از کسی که ۷ صبح تا ۷ عصر کار میکنه صد پله جلوتر هستن

واقعا تو این وضع اقتصادی دیگه کار فیزیکی کفاف هیچی رو نمیده آدم باید از عقل و اینترنت واسه پول درآوردن استفاده کنه

خودم به عنوان کسی که شاغله با تحصیلات بالا که اصلا راضی نیستم از درآمدم اصلا

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب از حماقت و سادگي بقيه پول درميارن همينجا رو ميبينم روزي صدتا تاپيك از همين بلاگرها هست مثل عبي ...

چی بگم به هر حال یه حقیقته مردم این چیزا رو دوست دارن کسی مجبورشون نمیکنه دنبال کنن

کسایی هم که زرنگن از این فرصت استفاده میکنن

منکه نه جسم سالم دارم نه مغز افتصادی.. نه قیافه ک بلاگری چیزی بشم..تففف تو این دنیایی ک خدا نداره

به خدا اونا هم هیچی ندارن

اکثرا همینجور ادما پولدار میشن

دنیا جهان بختو ببین

مگه بلاگر ها خوشگلن؟؟؟ والله خیلیاشون زشت هم هستن به نظر من

من‌ نمیشناسمشون.غیر ازیکی دونفر اصلا اینستا ندارم

نیلوفر بهبودی زشتع؟چن نفر دیگرم اینجا دیدم قشنگ بودن..هیچکدوم زشت نبودن.‌والا تو نی نی سایت ب انجلینا هم میگن زشت

ای کاش فقط ای کاش....
من‌ نمیشناسمشون.غیر ازیکی دونفر اصلا اینستا ندارم نیلوفر بهبودی زشتع؟چن نفر دیگرم اینجا دیدم قشنگ ب ...

نه بابا مثلاً یه دختره هست چاقه عینکیه فکر کنم شمالیه اون 

یا مهگل فضلی 

اینا کجاشون خوشگله