2777
2789
عنوان

ویزیت بارداری

310 بازدید | 27 پست

سلام من اخرین بار ک دکتر رفتم ۱۷ هفته بودم و الان یک ماهه ک نرفتم میخاستم اگه مشکلی پیش نیاد این وسط تا ۲۸ هفته ک سونو رشد و وزن میفرستن صبر کنم..لازمه این بین برم یا نه؟با تجربه ها لطفا بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ١٨ هفته رفتم سونو و دكتر بهم گفت يك ماه ديگه بيا يعنى ٢٢ هفته از بعد اونم گفت سه هفته يك بار بيا... هر سرى فشارخون و وزن و قلب جنين و چك ميكرد تا اخرين وبزيت كه ٢٩ هفته رفتم و برام سونو نوشت

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

هفته ۲۴باید بری عزیزم چون بچه داره رشد میکنه این ماه ها بیشتر نیاز به مراقبت داره 

برای ازمایش قند میگید هفته ۲۴؟ اون تست گلوکز رو زودتر انجام دادم لازمه دوباره هفته ۲۴ انجام بدم؟

بعد هرماه براتون ازمایش و سونو میده؟

تا قبل ٦-٧ ماهگى ماهى يه بار كافيه اما از اواسط ٦ ماهگى به بعد مراجعه ها بايد بيشتر بشه از سه هفته يه بار تا دو هفته يه بار بعدم يعدم هفته اى يه بار

لزوما هم هر سرى برى سونو نمينويسه 

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

خب این وسط برو بهداشت تا ماماها وضعیتت رو چک کن واگه مشکلی نبود نرو پیش متخصص واگه چیزی هم باشه خودشون میگن برو پیش متخصص

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
برای ازمایش قند میگید هفته ۲۴؟ اون تست گلوکز رو زودتر انجام دادم لازمه دوباره هفته ۲۴ انجام بدم؟

عزیزم برای صدای قلب بچه باید بری و انجام آز حالا اونا رو دادی بهتر اما صدای قلب بچه رو هر چند وقت چک کن دور از جون اتفاقی پیش نیاد

اگه مخالفی ریپ نزن