2777
2789
عنوان

ویزیت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 27 پست
خب این وسط برو بهداشت تا ماماها وضعیتت رو چک کن واگه مشکلی نبود نرو پیش متخصص واگه چیزی هم باشه خودش ...

بهداشت برام قند نوشت ۹۲ بود ناشتا گفت دیابت و اینکه دو هفته دیگه مجدد از قند بدم بعد برم زنان موندم بهداشتو بیخیال شمو برم همون زنان؟۹۲ خطریه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان پس منم الان ۲۲ هفتمه برم یا ۲۴ برم؟

نه زیاد عقب ننداز همین هفته ۲۲برو تازه من بارداری اولم دو ماه آخر رو ماهی دوبارمیرفتم وتو همین ویزیت فهمیدم ضربان قلبش ضعیف شده که فرستادنم برای زایمان

بهداشت برام قند نوشت ۹۲ بود ناشتا گفت دیابت و اینکه دو هفته دیگه مجدد از قند بدم بعد برم زنان موندم ...

نه بازم تکرار کن اگه خوب نبود بروو .

چون منم قندم همینطوری بود دکتر کاری نکرد فقط تکرار کرد آزمایشمو و بعدش گفت رژیم غذایی‌تان درست کن قنو شکر نخور

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
هیچوقت از ۹۰ پایین تر نیومدم ...انشالله ک خیره😑

اصلا 110 به بعد باید رعایت بشه زیر اون خوبه بهداشتیا سواد ندارن

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...