نیلی_۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 583 عنوان بچه ها من خواب افتادم چیکار کنم بیایییییین لظفا 257 بازدید | 17 پست من باید ساعت ۷ مدرسه میرفتم گوشیم حتی روی آلارم هم گذاشتم ولی شدیدا دیشب خسته بودم و متاسفانه خواب رفتم و الان بیدار شدم ..الان آماده بشم برم مدرسه ؟ دبیرستانم الان آماده شم باید اول برم دفتر بعد سرکلاس ؟چیکار کنم برم بهشون چی بگم بگم خواب افتادم 1401/01/29 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیکه عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 700 خب پاشو برو دیگه بگو خواب موندم اگه درسای امروزت خیلی سخت نیس نرو هیچی تا تهش موندگار نیست حتی روحت برای جسمت 🍃
dianakhanom عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4273 به خوابت ادامه بدهچون الان بری دوساعت مواخذه میشی و احتمالا زنگ بزنن به والدین که اطمینان پیدا کنی از خونه رفتی مدرسه الهم عجل لولیک الفرج💚
سوگلی۸۵ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2492 امروز مددسم بخاطر آلودگی تعطیل شد😌برو بگو ماشینمون خراب شده بود بنزین تموم کرده بود ی چی بگو همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
نیلی_۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 583 خب پاشو برو دیگه بگو خواب موندم اگه درسای امروزت خیلی سخت نیس نرو امروز درس های سخت دارم ولی من سرکلاس هم که میرم چیزی یاد نمیگیرم یعنی برم هم چیزی نصیبم نمیشه
نیلی_۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 583 امروز مددسم بخاطر آلودگی تعطیل شد😌 برو بگو ماشینمون خراب شده بود بنزین تموم کرده بود ی چی بگو نمیشه بگم ماشین بنزین تموم کرده مدیر کاملا در جریان زندگیم شرایطم همه چیزم آدرس خونه هست و میدونه ک پیاده میرم
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25141 مامان بابات هم صدات نکردن؟ خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
moradian عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 1709 برو در کلاس رو بزن عذر خواهی کن اگر توضیح خواست توضیح بده اگرم راهت نداد زنگ بعد میری کلاسشایدم راهت داد سر کلاسولی برو به نظرم ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register
پیکه عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 700 امروز درس های سخت دارم ولی من سرکلاس هم که میرم چیزی یاد نمیگیرم یعنی برم هم چیزی نصیبم نمیشه خو نرو 😐الانم تا بری زنگ اول تموم شده هیچی تا تهش موندگار نیست حتی روحت برای جسمت 🍃
نیلی_۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 583 مامان بابات هم صدات نکردن؟ من با مادر پدرم زندگی نمیکنم ...تنهام ولی یک بنده خدایی هم هست ک اونم باهام زندگی میکنه سنش بالاست پیره
سوگلی۸۵ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2492 نمیشه بگم ماشین بنزین تموم کرده مدیر کاملا در جریان زندگیم شرایطم همه چیزم آدرس خونه هست و میدونه ک ... خب بگو شرمنده خواب افتادم دیگه تکرار نمیشه حس نمیکنی الان داری وقتت اینجا میزاری بهتره زودتر بری همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
پیکه عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 700 بعدم حوصله داری غر زدنای مدیر و معاون بشنوی هیچی تا تهش موندگار نیست حتی روحت برای جسمت 🍃
نیلی_۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 583 خو نرو 😐 الانم تا بری زنگ اول تموم شده زنگ اول که آره ولی به زنگ های بعدی میرسم البته چیزی هم یاد نمیگیرم امروز امتحان هم ندارم که فردا امتحان دارم