2777
2789
عنوان

حال ناب سحر....😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 61 پست

منم دقیقا ماه رمضان ماهی ست ناب 

ولی امروز من پریود شدم نتونستم روزه بگیرم یکم ناراحتم ، با خودم میگفتم ای کاش بعد از ماه رمضان پریود میشدم ،روزه هامو ختم میکردم 

ای کاش.........😔

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
تو ک وادادی ازهمین الان...بت قول میدم ک چیزیت نیس ..مطمئنم...بسپرش ب خدا

سپردم خودمو به خدای بزرگ ولی سحری که میپزم یا هر کاری میکنم با خودم فکر میکنم اگه چیزیم بشه کی قراره جای من بیاد تو این خونه.هی دلم میخواد به شوهرم بگم اگه مردم با خواهرم ازدواج کن میترسم زجر بکشه 

نزدیک سه ساله ازدواج کردم و نزدیک دو ساله اومدیم خونه خودمون لطفا برام دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا ماه رمضان ماهی ست ناب  ولی امروز من پریود شدم نتونستم روزه بگیرم یکم ناراحتم ، با خو ...

منم موقعی ک پری میشم تواین ماه ناراحت میشم...اما چ میشه کرد ماخانوما ازین داستانا داریم😂

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
سپردم خودمو به خدای بزرگ ولی سحری که میپزم یا هر کاری میکنم با خودم فکر میکنم اگه چیزیم بشه کی قراره ...

این افکارمنفیو بریز دور...ب هرچی فک کنی همون میشه...ی کم قرآن بخون قبل رفتنت آرامش میگیری....من ک میگم هیچیت نیس گلم...نگران نباش...دعات میکنم...

خبرسلامتیتو بم بدیا حتما...

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
چقدر قشنگ توصیف کردی لذت بردم 😍 عزیزم برای حاجت قلبیت صلوات و حمد فرستادم  التماس دعا

قربونت برم عزیزم...لطف کردی...منم دعات کردم مهربونم

منم موقعی ک پری میشم تواین ماه ناراحت میشم...اما چ میشه کرد ماخانوما ازین داستانا داریم😂

بله مامان منم همینو میگه😂

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
لطفا برام دعا کن باید برم برای نمونه برداری از رحم  دعا کنید مشکلی نداشته باشه رحمم🙏🙏🙏🙏خیل ...

عزیز دلم برای شما هم صلوات و حمد خوندم و براتون نذر نمک کردم انشالله که هیچ مشکلی نداری فقط رفتی نمونه برداری ج سلامتیتون گرفتی حتمن اینجا بگو که من نذرم ادا کنم توکل بخدا 

عزیز دلم برای شما هم صلوات و حمد خوندم و براتون نذر نمک کردم انشالله که هیچ مشکلی نداری فقط رفتی نمو ...

خیلی خیلی ممنونم انشالله به همه آرزوهات که به صلاحته و مصلحت خداهم توشه برسی 

خیلی عالی بود حستون در وقت سحر و خیلی هم زیبا و دلنشین نوشتین.
التماس دعا.
برای فرج و سلامتی امام زمان هم مخصوص دعا کنین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خیلی عالی بود حستون در وقت سحر و خیلی هم زیبا و دلنشین نوشتین. التماس دعا. برای فرج و سلامتی امام زم ...

ممنون عزیزم بابت وقتی ک گذاشتی...چشم...محتاجیم ب دعا 

عزیز دلم برای شما هم صلوات و حمد خوندم و براتون نذر نمک کردم انشالله که هیچ مشکلی نداری فقط رفتی نمو ...

سلام عزیزم روزه نمازاتون قبول 

امروز دوباره رفتم سونو واژینال خدا رو شکر دکتر گفت نیاز به نمونه برداری نداری 

خیلی خیلی ممنون از دعاهاتون خیلی ممنون 

انشالله هرچی از خدا میخواید به حق این روزای عزیز بهتون بده

شما که دلتون پاکه لطفا برام دعا کنید مامان بشم خودتون میدونید که آرزویه هر خانمی هست مامان بشه منم آرزومه مامان بشم لطفا دعام کنید 

خیلی خیلی ممنونم ازتون