2777
2789
عنوان

حال ناب سحر....😍😍😍

579 بازدید | 61 پست

سلام ب روی ماهتون

نماز روزه اتون قبول باشه خانوما...

گفتم ی کم باهاتون حرف بزنم...

توخونه ما اکثرا مریض شدن همه...منو مامانم فقط روزه میگیریم...مامانمم ک کلااهل سحری خوردن نیس...فقط بیدارمیشه قرصای فشارشو میخوره...

خودم بیدارمیشم...غذامو مهیامیکنم...چایو دم میندازم...با یه رادیوی کوچیک که موجشو روی شهرمون تنظیم کردم مشغول خوردن سحری میشم...

سکوت مطلق خونه و دعای ناب سحر...چی ازین بهتر...کل دنیاروهم بم بدن بااین حال خوبم معاوضش نمیکنم....

سرسفره سحر همیشه به یادتونم و دعاتون میکنم...چه اونایی که التماس دعا داشتن و چه اونایی ک چیزی بم نگفته بودن...

کم کم ک نزدیک اذان صبح میشم...مسواک میزنم و میرم وضو بگیرم...

لطفی ک خدابهمون کرده اینه که همسایه ما خونه خودشه...مسجد چارپنج خونه بامافاصله داره...صدای اذان که تو سکوت صبح تو محل میپیچه حال دلتو خدایی ترمیکنه...

وضومیگیرم...سجادمو پهن میکنم...نمازمومیخونم...میشینم تو خونه بهترین میزبان هردوجهان ...براش دردودل میکنم...از خطاهام میگم...از آرزوهام...از کسایی ک نیازمندن...مشکل دارن...میگم و میگم و میگم....تاحسابی سبک شم...

بعدش کتاب قرآنو باز میکنم و چند صفحه ای قرآن میخونم...

حاضرم کل زندگیمو بدم ک هرسال لیاقت بودن اینروزا رو داشته باشم....

راستی حال دلتون الان چند؟حال ناب سحری و با چی عوض میکنین؟

ممنون ک وقت گذاشتی و خوندی...

حالا ک تااینجااومدی یه زحمت بکش برا براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرست و لایک کن تامنم دعات کنم مهربونم....

به وقت شانزدهمین سحر ماه مبارک رمضان سال هزارو چهارصدویک

۱۴۰۱/۰۱/۲۹

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

سلام عزیزم

چه سعادتی

بسیار عالی 

دلم خواست

یاد ماه رمضان سالیان پیش اوفتادم

التماس دعای فرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم چه سعادتی بسیار عالی  دلم خواست یاد ماه رمضان سالیان پیش اوفتادم التماس دعای فر ...

مرسی گلم...دیشبم شما با تایپیکت حال دل منوخوب کردی...رفتی حرم حتمادعام کن

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
انشاالله حاجت روا باشی، برای شفای مادر منم دعا کن❤️

انشالله ب حق اینروزای عزیز شفای مادرتو از امام حسین بگیری 

لطفا برام دعا کن باید برم برای نمونه برداری از رحم  دعا کنید مشکلی نداشته باشه رحمم🙏🙏🙏🙏خیل ...

توکلت بخدا باشه عزیزم..انشالله ک چیزی نیس

مرسی گلم...دیشبم شما با تایپیکت حال دل منوخوب کردی...رفتی حرم حتمادعام کن

خواهش میکنم گلم.ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه.چشم گلم

لطفا شما هم برای سلامتی وعاقبت بخیری من وخانواده ام هم دعا کنید.ممنونم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خواهش میکنم گلم.ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه.چشم گلم لطفا شما هم برای سلامتی وعاقبت بخیری من و ...

چشمت سلامت مهربونم...

چشم لایق باشم دعات میکنم عزیزم

[QUOTE=234052255]توکلت بخدا باشه عزیزم..انشالله ک چیزی نیس[/QUOTE

انشالله عزیزم .شوهرم بنده خدا میگه هر چی خدا بخواد ولی من کارم شده گریه 😭بهش میگم اگه مشکلی داشتم برو زن بگیر 😥😥😥😥

[QUOTE=234052255]توکلت بخدا باشه عزیزم..انشالله ک چیزی نیس[/QUOTE انشالله عزیزم .شوهرم بنده خدا میگ ...

تو ک وادادی ازهمین الان...بت قول میدم ک چیزیت نیس ..مطمئنم...بسپرش ب خدا