2821
2789
عنوان

خواستگاری

424 بازدید | 38 پست

همه از نامزدم ( عشقم ) تعریف کردن موقع تحقیق

امروز داداش بزرگش اومده گفته عشق نیست هوسه

از سنش کم‌ تر میفهمه، سادس، یه سال دیگه بیخیال دخترتون میشه

دقیقا برعکس حرفایی که موقع تحقیق به بابام زدنو زده

نمیدونم چرا، چیکار کنم به نظرتون؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید به وصلت راضی نیست 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یکم بیشتر تحقیق کنید راست یا دروغ مشخص میشه

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
پدر نداره یه دونه همین برادرشه خرج خونه رو هم نامزدم داره میده چه خصومتی آخه

خب زن داره  داداشش شاید نمیخاد زن بگیره خرج خونشونو کی میده بعد این

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺

بگو عه چ‌خوب منم همینو میخاستم

باید ببینی باهم مشکلی دارن ک همچین گفده یا ن از خاستگارت در مورد داداشت بپرس ببین نظر اون نسبت ب برادرش چیه

البته این هوس و اینارو میتونی ت چن جلسه ملاقات باهاش بفهمی

تیکر پایان سال🦋و خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

خو چن سالشع گفتی بهش داداشت اینجور گفته

۲۲ سالشه

در صورتی که ما یه سال با همیم ولی یه بارم حتی حرف اینکه نمیخامت و میذارم میرم نبوده، من بیشتر قهر کردم و رفتم ولی اون میومده سراغم

کلا حرفاش هم با ذهنیتم هم با تحقیقا فرق داشت

حاضره برادرش حسرت عشق داشته باشع؟

نمیدونم ولی بعضی خونواده ها اینطورین وقتی میخوان جلو ازدواج و بگیرن این حرفارو میزنن 

وگرنه هیچ برادری نمیاد بد برادرشو بگه هرچقدم که بامعرفت باشه 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
۲۲ سالشه در صورتی که ما یه سال با همیم ولی یه بارم حتی حرف اینکه نمیخامت و میذارم میرم نبوده، من بی ...

خو زود هس ولی حالا باشه کو ببینیم نامزد چیکار میکنه عشقش عشقه یان

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺