2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 38 پست
خب زن داره  داداشش شاید نمیخاد زن بگیره خرج خونشونو کی میده بعد این

آره زن داره قرار شده فردا برسم حضوری حرف بزنیم با هم

نمبدونم حرفامو باور میکنه یا ن برادرش برعکس رفته یه چیزای دیگه گفته چون بعید نیست

از یه طرف خانوادم میگن پدر نداره برادرشم وشتش نباشه دیگ کی میمونه؟

۲۲ 

خودت حست چیه؟به نظرت برادرش درست میگه یا از روی حسودی و راضی نبودن وصلت این حرفا رو میزنه؟ به نامزدت گفتی که برادرش این حرفا رو زده؟ خانوادت چی میگن؟

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو عه چ‌خوب منم همینو میخاستم باید ببینی باهم مشکلی دارن ک همچین گفده یا ن از خاستگارت در مورد داد ...

ی ساله باهمیم تو این یک سال این هوس نباید تموم میشد؟

زمانی ک جدا بودیم نباید میگقت میرم سراغ بعدی وقتی هوسه؟

آره زن داره قرار شده فردا برسم حضوری حرف بزنیم با هم نمبدونم حرفامو باور میکنه یا ن برادرش برعکس رف ...

خو اینجور مواقع صداشو ظبط کن 

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
نمیدونم ولی بعضی خونواده ها اینطورین وقتی میخوان جلو ازدواج و بگیرن این حرفارو میزنن  وگرنه هی ...

بعد از اون طرف مامانش گریه میکنه میگه دختره رو دوست دارم و حس خوبی بهش دارم و این دختر خیلی گلیه ادیتش نکن و اینا

نمیدونم چیو باور کنم

خودت حست چیه؟به نظرت برادرش درست میگه یا از روی حسودی و راضی نبودن وصلت این حرفا رو میزنه؟ به نامزدت ...

خانوادم میگن شاید حسوده ولی چون بابا نداره و اوضاع خانوادش قاطیه اگه برادرشمپشتش نباشه چیکار کنه؟ هیشکی نباشه؟ نه قراره فردا بگم نمیدونم عکس العملش چیه و چیکار میکنه

بعد از اون طرف مامانش گریه میکنه میگه دختره رو دوست دارم و حس خوبی بهش دارم و این دختر خیلی گلیه ادی ...

مشاوره بررو باهاش تست میگیرن ازش خیلی چیزا رو متوجه میشی اون موقع

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خو اینجور مواقع صداشو ظبط کن 

دیگه گذشته، مامان بابام بلد نبودن ضبط کنن ولی میگن اگه باور نکرد میتونه داداششو بیاره همین حرفارو بزنیم جلوش بگیم اینارو گفتی، ولی خو اگ آدم نادرستی باشه بازم حاشا میکنه

دیگه گذشته، مامان بابام بلد نبودن ضبط کنن ولی میگن اگه باور نکرد میتونه داداششو بیاره همین حرفارو بز ...

اینم هس ولی قبل روبه روشدن یه جلسه بزاره پدرت بره ازش حرف بکشه ظبط کنه

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
خانوادم میگن شاید حسوده ولی چون بابا نداره و اوضاع خانوادش قاطیه اگه برادرشمپشتش نباشه چیکار کنه؟ هی ...

حتما با خودش حرف بزن به نظرم،جنگ اول بهتر از صلح آخره.و برای اینکه از این حرفی هم که داداشش زده تا حدی مطمئن بشی که درسته یا نه میتونی از مشاور کمک بگیری

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
مشاوره بررو باهاش تست میگیرن ازش خیلی چیزا رو متوجه میشی اون موقع

هزینه هاش بالاس خانوادم میگن اگ آدم درستی نباشه واسه چی الکی خرج کنیم؟

ببین محل زندگیشون خیلی سطحش پایینه

مالی هم خودش داره تلاش میکنه و درس میخونه و پول در میاره

باباش به خاطر مشکلات مالی درگیره و از مامانش طلاق گرفتن

همه تعریف کردن از خودش ولی

داداششم ک اینجور گفت نور علی نور شد

هزینه هاش بالاس خانوادم میگن اگ آدم درستی نباشه واسه چی الکی خرج کنیم؟ ببین محل زندگیشون خیلی سطحش ...

پشت گوش ننداز به هرحال خیلی مهمه 

شاید هشداری چیزی بوده 

از همکلاسی های دانشگاهش 

خوددانشگاهش هم تحقیق کنید حتما

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اینم هس ولی قبل روبه روشدن یه جلسه بزاره پدرت بره ازش حرف بکشه ظبط کنه

یعنی بازم بگه میخام باهات حرف بزنم؟

برداره پا شده گفته من راضی نیستم میرم میگم رابطه رو تموم کنم و این حرفا

دیگه فک نکنم باز بیاد بگه

پشت گوش ننداز به هرحال خیلی مهمه  شاید هشداری چیزی بوده  از همکلاسی های دانشگاهش  ...

خودم هم دانشگاهیشم

هم رشته ایم با همیم کلا 

مشکلی ندیدم این یک سال

نه حرف بپرونه به استاد نه ساده باشه هرچی بگن بگه لوکی