2777
2789
عنوان

حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 55 پست
۱۳عقد کردیم یه سال نامزد موندیم پانزده عروسی کردیم یه ماه بعد حامله شدم سقط شد  باز الان شانزد ...

عزیز دلم ان‌ شاالله هیچی نمیشه ولی خب چرا انقدر زود ازدواج کردی اصلا جوونی کردی؟ بدنت توی این سن نابود میشه که 😢

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
۱۳عقد کردیم یه سال نامزد موندیم پانزده عروسی کردیم یه ماه بعد حامله شدم سقط شد  باز الان شانزد ...

میشه بپرسم کجایی هستید؟ اخه باورم نمیشه تو این زمونه با این همه اینترنت و اطلاعات بازم شونده سالگی حامله بشی🤭

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت کن 

یکم تیرکشیدن اشکال نداره چون سنت کمه و حتما رحمت کوچیکه داره جا با میکنه شاید مال اونه منم بچه اولم سقط شد بعدیش نه والان 4سالشه

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
بهتر که نمیشه اصلا زیر هجده سال عقل خودت نرسیده بچه میخوای چیکار!! تازه بارداری سن پایین خطرناکه

شما چیکاره منی خواهر؟😄 

اگه کسی از مشکل اندومتریوز سردرمیاره بهم درخواست بده ممنون💜      دعا کنید منم مامان شم... 

[QUOTE=234029979]عزیز دلم ان‌ شاالله هیچی نمیشه ولی خب چرا انقدر زود ازدواج کردی اصلا جوونی کردی؟ بدنت توی این سن ناب ...[/QUشوهرم پسر عمومه از بچی باهم بزرگ شدیم دیگه عاشق شدیم خانوادمون راضی نبودن ولی اخرش مجبور شدن ده سالم بود ازم خواستگاری کرد 😅

التماس دعا 🙏
[QUOTE=234029979]عزیز دلم ان‌ شاالله هیچی نمیشه ولی خب چرا انقدر زود ازدواج کردی اصلا جوونی کردی؟ بد ...

شوهرت چندسالشه

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
[QUOTE=234029979]عزیز دلم ان‌ شاالله هیچی نمیشه ولی خب چرا انقدر زود ازدواج کردی اصلا جوونی کردی؟ بد ...

خوشبخت باشی. بعدش به بدنت برس حیفی زود شکسته میشی 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺