2777
2789
شوهرم از صبح 7 میره هنوزم نیومده دلم گرفته هیچ جا نرفتم روز عیدی دلم سینمایی جایی میخواست حوصلم سر میره سرمم درد داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه توی شهره غریب تنها هیچ کسو نمیبینی من قبلا ازاد بودم دانشگاه میرفتم با دوستام بودم با دختر خاله هام پیش خواهرام وای دلم واسه اون روزا تنگه الان همش تنهام منتظرم شب شوهرم بیاد که اونم تا میاد میخوابه اینم از این
ما هم هیج جایی نرفتیم شوهرم همش گفت حاضر شین حاضر شین و همش بهونه اورد اول نهار بعدش نماز بعدش استراحت الان هم که میگه اول نمازبخونیم باز همون برنامه ها اخرش هم میگه فردا
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شوهر من خودش میره بیرون مارو نمیبره ازش خستم
ای که رفته با خود دلی شکسته بردی اینچنین به طوفان تن مراسپردی ای که مهر باطل زدی به دفتر من بعد تو نیامد چها که بر سر من... من همون اوشینم خخخخ چ لوس😉
مال ما که همش خوابه
یا حضرت ام البنین همونجور که شما پسرانت در رکاب سیدالشهدا بودن برای منم از خدا بخاه که به منم پسرانی سالم وصالح و ولایتی بده تا در رکاب یوسف زهرا (عج)باشن. برای حاجت دلم یه صلوات مهمانم کن.