2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نرم چی میشه!؟

بدون اجازه ملکی فروختی؟

۵روز محلت داری بری وگرنه خودشون میان میبرنت

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
انگار ی چیزی ی ملکی ی خونه  یچیزی ک مال تو نبوده رو فروختی پنج روزم فرصت داری واس پیگیری این دا ...

جاریم ع ی اقایی شکایت کرده بنگاهی بوده خونرو ب جای صابخونه ب اسم خودش قولنامه نوشه کارش کلاه برداریه حالا این پیام اومده میگم اگ طی ۵ روز جاریم نره چی میشه!؟

اگه نرم چی میشه!؟

حکم جلبتو میگیرن 

تو کار املاک هستی یا مثلا با خاهری برادری سر ارث یا همسایه ای اشنایی شریکی چیزی سر زمین به مشکل برخوردی؟تو فروختی بدون اینکه اونا بدونن بعد فهمیدن نمیزارن ؟

یا ی زمین و کلاه برداری کردی به دونفر فروختی؟

بدون اجازه ملکی فروختی؟ ۵روز محلت داری بری وگرنه خودشون میان میبرنت

من نه جاریم یه خونه ای رو برای اجاره قولنامه کرد ع یه بنگاهی بارو ب جای صابخونه اسم خودشو تو قولنامه زده بنگاهی منظورمه بعد ی حادثه ای پیش اومد خونه تخریب شد جاریم شکایت کرد!

حکم جلبتو میگیرن  تو کار املاک هستی یا مثلا با خاهری برادری سر ارث یا همسایه ای اشنایی شریکی چ ...

نه جاریم یه خونه ای رو برای اجاره قولنامه کرد ع یه بنگاهی بارو ب جای صابخونه اسم خودشو تو قولنامه زده بنگاهی منظورمه بعد ی حادثه ای پیش اومد خونه تخریب شد جاریم شکایت کرد!

۳بار اخطار می دن بعد جلبت می کنن

نه جاریم یه خونه ای رو برای اجاره قولنامه کرد ع یه بنگاهی بارو ب جای صابخونه اسم خودشو تو قولنامه زده بنگاهی منظورمه بعد ی حادثه ای پیش اومد خونه تخریب شد جاریم شکایت کرد الان اونی ک باید بره کلانتری بنگاهیه است یا جاریم!؟

بدون حضور شما حکم صادر می‌کنه  به نفعتون نیست.چون دفاع نمیکنین و توضیح نمیدین.نرفتن یعنی اینکه ...

ما اتهام زدیم البته اتهامم نیست یارو کلاه برداره کلا اون اتهامی به ما نزده الان باید بریم یا ن بیخیال بشیم پرونده بستع میشع!؟