2789
عنوان

هاشیماتو

337 بازدید | 29 پست

بچه ها به من گفتند این بیماری درمان نداره😭داغونم...موهام وحشتناک میریزه...همش حس گریه دارم ...چاق شدم و کلا آدم دوسال قبل نیستم ...افسرده شدم تو این دوسال به اندازه ۲۰سال پیر و خسته شدم😭😭😭

کیا هاشیماتو دارند؟ 

آنتی پی تی او شما چنده ؟ تحت چه درمانی هستید ؟ عوارضو علائمتون تو درمان بهتر شده؟

آنتی پی تی او من ۱۰۰۰ بوده😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

دکتر غدد خوب و دلسوز کیو سراغ دارید؟

پوستم تیکه تیکه بی دلیل قرمز میشه و میسوزه

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من‌۴۰۰ بود

ممنونم که گفتی عزیزم

من‌۴۰۰ بود

شما تحت درمان هستید ؟ حال عمومی‌ترین بهتره بعد از درمان

من فقط برای کم کاریه تیروئید دارو میخورم

با دارو حالت بهتره عزیزم؟

عزیزم چقدر ترسیدی یه دوره هفت روزه جامع و مرزنجوش بخور خوب میشی این درمان طبق طب اسلامی هست که خودم انجام دادم 

البته من طب سنتی انجام ندادم ولی آقای خیراندیش میگه که یه دوره بادکش زیرگلو کل مشکل تیرویید رو حل می‌کنه 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

از نظر روحی که نه

البته کلا از اول هم همینجوری افسرده بودم.

چاقی و سایر علایم هم ندرارم

فقط تنبیلیه تخمدان دارم حالا نمیدونم به هاشیموتو ربط داره یا نه،.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
عزیزم چقدر ترسیدی  یه دوره هفت روزه جامع و مرزنجوش بخور خوب میشی این درمان طبق طب اسلامی هست که ...

یعنی تایک هفته مرزنجوش؟

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘