2777
2789
عنوان

خواستگار دختر خالم خوبه یا نه ؟

367 بازدید | 11 پست

سلام

خواستگار دختر خاله ام پسری ۲۷ ساله که فوق لیسانس مهندسی داره اما شغلش مرتبط با رشته تحصیلیش نیست و توی یک شرکت خصوصی مشغول کاره .تازه فقط چند ماهه که سربازیش تموم شده و توی این شرکت مشغول کار شده و شرایط مالیش خوب نیست و اول راهه .

فقط یک برادر داره که از خودش کوچیک تره و خواهر نداره  .

خانواده ای نسبتا مذهبی داره . با اینکه از نظر مالی خانوادش خوبند اما گفته که اگر که جواب دختر خالم مثبت بود یکم زمان لازم داره تا بتونه که خودش مقدمات شروع زندگی رو فراهم کنه و اصلا از نظر اقتصادی متکی به خانواده اش نیست .

خیلی مودب ، خوش برخورد و خوش صحبته و ظاهرش هم خوبه و به دل میشینه .

دختر خالم خیلی مردده توی انتخابش و میگه شاید از این بهتر هم پیدا بشه .

دختر خاله ام ۲۸ سالشه و لیسانسه و توی آزمایشگاه یک شرکت مشغوله .

خواستگارش زمان دانشجوییش توی مقطع لیسانس باهاش هم کلاسی بوده .اون زمان از دختر خالم خواستگاری کرده اما جواب منفی بهش داده بوده و الان بعد از ۵ سال دوباره اومده خواستگاریش .

این رو هم بگم که ما اصفهانی هستیم و خواستگار دختر خاله ام بختیاریه و اصفهانی نیست و دلیل مخالف شوهر خاله ام هم همینه .

نظر شما چیه ؟

باید ببینن به هم میخورن یا نه 

دلیل مخالفت شوهرخالتم خیلی دلیل بی خودیه

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهانی ها تو امر ازدواج رسوم و آداب خاصی دارن

اگر پایبند هستین که مثلا دونگ از منزل پدر داماد مهریه عروس باشه و این حرفا همین ابتدا مطرح کنین و نذارین دم عقد که اونا هم زمان تصمیم گیری داشته باشن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

در مورد اینکه داماد خودش روی پای خودش هست و دنبال کمک از پدر نیست به نظر نکته مثبت هست به سلامتی عروس خانم هم شاغل هستن و میتونن با هم برابر زندگی رو بسازن ولی عروس خانم بهتر هست که مطرح کنه و حق طلاق و اشتغال و سایر حقوق عقدنامه رو بگیره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
هیچی نداره چون که ۳ ماهه که سربازیش تموم شده و تازه استخدام شده و گفته زمان لازم داره .

خب پس خونه راهشون ندن...

طرف هیچی نداره چجوری روش شده بره خاستگاری!!!

زنده موند  !  غمِ بعدی...

هم تحصیل کرده هست هم خانواده خوبی داره  

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
دختر خالم این موضوع رو بهش گفته اما پسره گفته که یک سال که هیچی اگر که ده سال هم ازم بزرگتر بودی اصل ...

خب پس ینی پسره عاشقشه 

تازه گفتی بعد از پنج سال اومده دوباره پس ینی خیلی دوسش داره دیگ

بنظرم اگ بهم میخورن قبول کنه چون بهرحال نمیشه اینده رو پیش بینی کرد ک ادم بهتر میاد یا بدتر

خونه و ماشینم ک جور میشه دیگ:)

خدایا هوامو داشته باش