2777
2789
عنوان

کیست سینه چپ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش اونو اطلاعی ندارم،چون برا خودم زیر بغل نیست،باید برید پیش دکتر چکاب بشید

خب من هم زیر بعلم ندارم خیلی حساس شدم سینه هام رو معاینه میکنم متوجه میشم نمیدونم طبیعیه برای همه هست 

یعنی باد کرده به طرف بیرون کجای سینته اخه زیر بغلم یه بافت نرمیه که حالت رگ رگی داره 

زیر سینه م دارم اطراف نوک سینه م هم دارم..

راستش اطلاعی ندارم شرمنده،ولی فکر نمیکنم چیز خطرناکی باشه حالا برا احتیاط برید پیش دکتر

خب من هم زیر بعلم ندارم خیلی حساس شدم سینه هام رو معاینه میکنم متوجه میشم نمیدونم طبیعیه برای همه هس ...

اهان.خیلیا دارن توی سینه هاشون و خیلیاشون هم حتی نمیدونن،ولی خانوما باید هر ۶ ماه چکاب انجام بدن خصوصا اونایی که زمینه ژنتیکی دارن یا مشکلات هورمونی و نازایی و شیردهی و بعد از یائستگی

اهان.خیلیا دارن توی سینه هاشون و خیلیاشون هم حتی نمیدونن،ولی خانوما باید هر ۶ ماه چکاب انجام بدن خصو ...

یعنی اونایی که شیردهی داشتن هم باید چکاب بدن میگن که شیردهی خوبه هرچی کیست و این جیزها بلشه رو میاره بیرون 

یعنی اونایی که شیردهی داشتن هم باید چکاب بدن میگن که شیردهی خوبه هرچی کیست و این جیزها بلشه رو میاره ...

بعد از توقف شیردهی باید چکاب انجام بدن،یا اونایی که زیاد یا اصلا از سینه شون به بچه نمیدن بیشتر در معرض خطر هستن