2777
2789
عنوان

کیست سینه چپ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 63 پست
اها زیر بغلت هیی لمس نمیکنی رگی چیزی اخه زیر بغل گلوله گلوله میشه مثل عدس میشه میگن غدد شیری بهش&nbs ...

آهان نه گلم،من فقط داخل سینه هامه،اونم به خاطر استرس و اینکه به مدت ۱۰ سال داروی هورمونی مصرف کردم،فقط خدا به جوونیم رحم کنه رفتم نگه بدخیمه چون دیگه اصلا طاقت ندارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه رو از سینه سمت چپم گرفتن گفتن خوش خیمه،ولی سمت راستم وضعیت جالبی نداره و خیلی بزرگ شده و احتما ...

چند ناهه سونو نرفتی کلا بافت سینه تیله تیله است اصرا نمیتونم تشخیص بدم جی به جیه 

چند سالته مگه جوابش نیومده که خوش خیمه 

۲۵ سالمه..پارسال از سمت چپم فقط نمونه گرفتم که خوش خیم بود،الان باید برای سمت راستم برم ببینم خوش خیمه یا نه،رشدش که خیلی زیاده چون از نوع پیش رونده س ولی نمیدونم خوش خیمه یا بدخیم

۲۵ سالمه..پارسال از سمت چپم فقط نمونه گرفتم که خوش خیم بود،الان باید برای سمت راستم برم ببینم خوش خی ...

من از مردن میترسم از شب اول قبر از بچه هام که بی نادر میشن وی بزرگسون نیکنه خیلی حالم بد فقط دارم گریه میکنم 

چند ناهه سونو نرفتی کلا بافت سینه تیله تیله است اصرا نمیتونم تشخیص بدم جی به جیه 

آخرین سونوگرافی رو پنج ماه پیش انجام دادم..

آره اینا غدد شیری و این چیزاس،ولی اونا که کیسته مشخصه هم از نظر اندازه و هم از نظر ویژگی هایی که دارن

آخرین سونوگرافی رو پنج ماه پیش انجام دادم.. آره اینا غدد شیری و این چیزاس،ولی اونا که کیسته مشخصه ه ...

الان غده های شیری چطوری میشن من اخه زیر بغلم هم غده های ریز اندازه عدس هم لمس میکنم 

وقتی لمسش میکنی متحرکه یا ثابت دکتر چی میگه 

متحرکه،دکتر گفت راهی برا درمانش نیست،برام دارو و اینا ننوشتن فقط گفتن باید چکاب انجام بدی تا وضعیتشون بررسی بشه از لحاظ خوش خیم و بد خیم بودن

من از مردن میترسم از شب اول قبر از بچه هام که بی نادر میشن وی بزرگسون نیکنه خیلی حالم بد فقط دارم گر ...

آخی عزیزم🥺خدانکنه نگو اینجوری،انشاالله که هرچه زودتر مشکلت برطرف میشه..ولی درکت میکنم،والا منم خواب و خوراک ندارم،نه به خاطر کیست ها چون مشکلی نداشتن،توده هام هستن که مدام در حال رشد کردنن😔