2777
2789
عنوان

کیست سینه چپ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 63 پست
خدا خیرت بده حرفاتونو میخونم آروم میشم

نه بابا نگران نشو من خواهرم ۱۰ سال پیش متوجه شد یه کمی درد هم داشت ولی دکترش میگه طبیعیه فقط مرتب باید چکاپ بشه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

کیست خیلی ها دارند. منم داشتم. سینه چپ. ماموگرافی رفتم. بیمارستان خانم الانبیا رفتم. با دارو خوب میشه. ولی هر دو سه سال باید ماموگرافی رفت. هنوز نرفتم. 

بعضی ها دکتر براشون کیست را میکشه بیرون. 

دیگه اطلاعاتی ندارم. خودمم اولش استرس گرفتم. آخه خالم سرطان سینه داشت فوت شد. 

خانم دکتر متخصص جراح عمومی برید. 

البته اولش متخصص داخلی رفتم. یک سری آزمایش داده بودم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خاصی نیست عزیزم نگران نباش،من خودم با این که مجردم توی سینه هام پر از کیست و توده س،باید هر ۶ ما ...

خانوم تورو خدا یهدلحظاپهدمیاین جندتا سوال درنورد کیست سینه دارم ازتون 

شما چندتا کیست دارین 

عزیزم تعدادش رو دقیق نمیدونم فکر میکنم توی هر سینه یک الی دوتا بود و توی هر سینه یک توده،کیست ها خوش خیم بود ولی از یکی توده ها نمونه گرفتن چون مشکوک بود

عزیزم تعدادش رو دقیق نمیدونم فکر میکنم توی هر سینه یک الی دوتا بود و توی هر سینه یک توده،کیست ها خوش ...

خب جواب نمونه چی بود اطراف زیر بغلتون که دست میزنین جی لمس میکنین کناره بغلتون اطراف سینتون 

خب جواب نمونه چی بود اطراف زیر بغلتون که دست میزنین جی لمس میکنین کناره بغلتون اطراف سینتون 

نمونه رو از سینه سمت چپم گرفتن گفتن خوش خیمه،ولی سمت راستم وضعیت جالبی نداره و خیلی بزرگ شده و احتمالا باید عمل بشه،ولی هر از گاهی که خودم رو چکاب میکنم خیلی چیزای گرد کوچیک و بزرگ احساس میکنم،زیر بغلم نه ولی توی سینه هام اندازه تیله هست تا بزرگتر

نمونه رو از سینه سمت چپم گرفتن گفتن خوش خیمه،ولی سمت راستم وضعیت جالبی نداره و خیلی بزرگ شده و احتما ...

باید فروردین میرفتم برای چکاب مجدد که تا حالا نشده برم،دیگه خیلی ناامید شدم از درمان چون توده م اندازه یه گردو شده،اگه برم حتما میگه عمل جراحی البته اگه بدخیم نشده باشه😔

نمونه رو از سینه سمت چپم گرفتن گفتن خوش خیمه،ولی سمت راستم وضعیت جالبی نداره و خیلی بزرگ شده و احتما ...

زیر بغلت هیچ جیزی حس نمیکنی یا اطرافت بغلت یا بر جستگی های نرمی اندازه سکه ۵۰۰ تومنی که تخته زیر دستت لیز بخوره مثل ماهیچه