2789
عنوان

دلم گرفته😭

157 بازدید | 21 پست

سلام خوبین خانومانینیتون روچن ماهگی ازشیرگرفتین؟؟من پسرم بعده یه هفته نوزده ماهگیش تموم میشه میره بیست ازدیروز ازشیرگرفتمش برخلاف میلم🥲الان سه ماهه فهمیدم ناخاسته لعنتی حامله ام شبوروزندارم ازحرصم دکترم نمیرم فقط دلم ب پسرم میسوزه احساس میکنم باعث اذیت این شدم الان انقدگف می می گفتم اَخی شده محکم بغلم کرده خابیده😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیز ، مادر منم تجربه مشترک شما رو داشتند و تا چند ماه گریه  میکردند چون بچه سوم اشون بود ... 

عزیزم درک میکنم سخته ولی به این فکر کن که باهم بزرگ میشن و همدم هم میشن بچه هاتون

امیدت به خدا باشه که مراقب تک تک بنده هاش هست .... 

اونی ام که تازه خدا بهتون داده فرزند شماست و مطمینن مهر مادری نسبت بهش خواهید داشت ..‌.  

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️