2821
2789
عنوان

دلم گرفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
مرسی ازدلگرمیت عزیزم واقعانمیتونم خودمواروم کنم 

بنظرم در هر مشکلی اول باید طرف به خودش حق بده و ابراز ناراحتی کنه اما نباید طولانی مدت باشه 

انشالله که جفتشون نور چشم شما و همسرت بشن 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
خیلی سخته من ازعذاب وجدان میمیرم

توحالا بچت بزرگتره تااون ب دنیابیاد کلی بزرگ میشه من وقتی ازبیمارستان اومدم دخترم یکسال وسه ماهش بود کوچکی که گریه میکرد شیرمیخواست اینم گریه میکرد باهم نصفه شب بیدارمیشدن شیر میخواستن ب اون دیگهدشیر خشک میدادم اصلا خیلی خیلی سختم بود.الانم که دوساله و سه ساله هستن دارن دیووونم میکنن.تاپنج ماه شیرش بدی دیگه بسشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توحالا بچت بزرگتره تااون ب دنیابیاد کلی بزرگ میشه من وقتی ازبیمارستان اومدم دخترم یکسال وسه ماهش بود ...

کیفهممت واقعاسخته ادم پیرمیشه منم الان فک کنم سه یاچهارماه بشه حاملم تا پریروزشیرمیدادم الان دوروزه ازشیرگرفتمش هی نیادمیگ میمی میگم اخی شده کباب میشم باهربارگفتنش گریه میکنم احساس میکنم بش ظلم کردم

کیفهممت واقعاسخته ادم پیرمیشه منم الان فک کنم سه یاچهارماه بشه حاملم تا پریروزشیرمیدادم الان دوروزه ...

اخرش که بایدازشیرمیگرفتیش ولی مایعات زیادبهش بده مرتب شربت درست کن بهش بده.بجاش اب میوه طبیعی بگیربهش بده شیرگاو بگیر بهش بده کلا عادت کردن ب خوردن مایعات یکبار سختشه ب اینا عادتش بده من شیر گاو مرتب میدادم بهش باشربت

اخرش که بایدازشیرمیگرفتیش ولی مایعات زیادبهش بده مرتب شربت درست کن بهش بده.بجاش اب میوه طبیعی بگیربه ...

منم همش شیرمیریزم تو شیشه بش میدم شیرپاستوریزه میدم بجوشونم ملایم بدم بنظرت یاهمینجوری 

منم همش شیرمیریزم تو شیشه بش میدم شیرپاستوریزه میدم بجوشونم ملایم بدم بنظرت یاهمینجوری 

فرقی نمیکنه گلم.یکم عسل اگرداری یا دارچین اگرداری بریز داخل شیر بهش بده چون شیر سرده این دوتا متعادلش میکن سردی نمیکنه

2823
2791
2779
2792