2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست
اگه خیلی برات غیر قابل تحمله یه بهونه ای جور کن و جواب منفی بده ، اما اگه در حدی هست که شاید با رفتا ...

من ازین میترسم که دیگه آدم به خوش اخلاقی و مهربونی ایشون پیدا نشه اگه ردش کنم. پدر و مادر خودم کلی اختلاف دارن باهم و من واقعا کسیو می‌خوام که هوامو داشته باشه اذیتم نکنه. زیاد بد نیست ولی خب خوشم نمیاد 😔

اینکه بعد ازدواج قیافه زشت با  اخلاق خوب،تغییر میکنه و جلو چشمات عین فرشته و حوری میشه همش فقط دروغه بعد ازدواج قراره هر روز صبح قبل هرچی قیافه اونو ببینی که اگه زشتم باشه ک شدید میخوره تو ذوقت با یکی در شان خودت ازدواج کن پس خودتو فریب نده اگه یه کوچولو هم از یه چیزیش خوشت نیومده توروخدا الان تمومش کن 

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینکه کنارش باشی چه احساسی داری؟ عشق مهم نیست ولی باید به دلت بشینه

تا حالا تنها نبودیم قراره این هفته همو ببینیم حالا دقیق نمیدونم چه حسی بهش دارم .ولی وقتی نباشه بعضی وقتا دلتنگش میشم . خیلی با درک شعوره ازینش خیلی خوشم میاد

اینکه بعد ازدواج قیافه زشت با  اخلاق خوب،تغییر میکنه و جلو چشمات عین فرشته و حوری میشه همش فقط ...

حرفتون کاملا درسته ولی خب اخلاقش خیلی خوبه بهم اطمینان میده که خوشبخت میشم

تا حالا تنها نبودیم قراره این هفته همو ببینیم حالا دقیق نمیدونم چه حسی بهش دارم .ولی وقتی نباشه بعضی ...

اگه دلتنگش میشی یعنی دوستش داری پس قیافشم برات قابل قبوله. مبارکت باشه

حرفتون کاملا درسته ولی خب اخلاقش خیلی خوبه بهم اطمینان میده که خوشبخت میشم

ب نظرم یه ماه دیگه هم وایسا و بیشتر سعی کن بشناسیش و از اخلاقش مطمئن شی یک ماه کمه عجله نکن

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
ببین اگه با قیافه ش اوکی نیستی یعنی چندشت میشه لمست کنه یا نزدیکت بشه کلا بی خیالش شو چون تا ابد همی ...

تا حالا همو ندیدیم اگه بعد قرار این حس بهم دست بده مسلما ردش میکنم