2777
2789
عنوان

ازدواج

252 بازدید | 32 پست

میشه کمکم کنین :)

من چند وقته توسط دختر عموم با یه نفر در ارتباطم.اولش راضی نبودم که صحبت کنیم 

ولی دختر عموم خیلی اسرار کرد قبول کردم.کلا فک نمی‌کردم این آقا پسر اینقد محترم و با شخصیت باشن.

از نظر مالی هم وضعیتشون خوبه خیلی خوش اخلاقم هستن از طرفی فامیل هم هستن.

من هیچ مشکلی با ایشون ندارم قرار هست بیان خاستگاری ولی من از قیافش خوشم نمیاد همه چی هم اوکیه.شرط و شروط همدیگرو هم قبول کردیم یعنی واقعا نمیشد بهش جواب منفی داد چون واقعا پسر خیلی خوبیه ولی نمیتونم بهش بگم چون از قیافت خوشم نمیاد نمیتونم ادامه بدم.بنظرتون چیکار کنم😔💔!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی برات غیر قابل تحمله یه بهونه ای جور کن و جواب منفی بده ، اما اگه در حدی هست که شاید با رفتاراش مهرش به دلت بیافته خب نامزد کن تا ببینید چطوری پیش میره و اخلاق رفتارش چطوره

ببین یه نصیحت بهت بکنم منم مثل تو فقط به قیافه فکر میکردم الان همون نصیبم شده با اخلاق گوه 

تروخدا اگه حتی یه کوچولو به دلت نشسته اخلاقش خوبه ازدواج کن وگرنه مثل من بدبخت میشی قیافه شاید به مرور به دل بشینه ولی اخلاق هیچوقت درس نمیشه این نظر من بود

ایشالا خوشبخت بشی 🙏🤲

ببین اگه با قیافه ش اوکی نیستی یعنی چندشت میشه لمست کنه یا نزدیکت بشه کلا بی خیالش شو چون تا ابد همینجوری میمونی بدترم شاید بشی پس بذار بره و هردوتون انتخابهای خوشایندتری داشته باشید وگرنه هردو بیچاره میشید

اگر هیچطوره به دلت نمیشینه و نمیتونی از قیافش خودت رو قانع کنی و حتی این مدتی ک باهاش در صحبت و تردد بودی هیچ نقطه امیدی از این نظر هم برات روشن نشده با احترام یه بهانه ای بیار و کات کن و دیگه خودت رو درگیر حواشیح و احساسات کاذب نکن.

قیافه هم مهم شما تا اخر عمر میخواید ایشونو ببینید پس نباید جوری باشه که وقتی به صورتش نگاه میکنید دیگه دوسش نداشته باشید و ازش زده بشید

اما بنظرم تاگه عاشقش باشید قیافش دیگه پیشتون خیلی زیبامیشه برعکس