2777
2789

نمیدونم چرا   

استرسم از چیه !!

ولی واقعا حالمو بد کرده

به یکی هم زنگ زدم پیام دادم جواب نداد نگران شدم 

چکار کنم به نظرتون آروم بشه بدنم ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم استرسیم راهکارش اگه همیشه استرس داری روانشناسه

ولی بنظرم برای اینکه الان ارومتر شی به اون چیزی که بهت استرس میده فکر نکن و خودت رو مشغول کن مثلا سریال ببین برو بیرون یکم قدم بزن

منم استرسیم راهکارش اگه همیشه استرس داری روانشناسه ولی بنظرم برای اینکه الان ارومتر شی به اون چیزی ...

همین دیگه 

میخوام کتاب بخونم یا یه کاری کنم بازم آروم نمیشم 

اره استرسی هستم یه وقتایی 

نمیدونم چمه امروز خداکنه دلشورم بی جهت باشه

همین دیگه  میخوام کتاب بخونم یا یه کاری کنم بازم آروم نمیشم  اره استرسی هستم یه وقتایی&n ...

عزیزم کاملا درکت میکنم دقیقا الان خودمم تو وضعیته تو هستم بخدا چندوقته حتی نتونستم یه سریال ببینم چون خیلی فیلم میبینم و الان میفهمم چی میگی حتی وقتی استرس دارم نمیتونم یه لقمه که اندازه بند انگشت هم باشه بخورم کل بدنم قفل میشه تهش یه اهنگ بتونم گوش بدم

امیدوارم زود حالت خوب شه فقط میتونم باهات همدردی کنم و راهکارم برات اگه زیاده روان درمانیه🙂❤

عزیزم کاملا درکت میکنم دقیقا الان خودمم تو وضعیته تو هستم بخدا چندوقته حتی نتونستم یه سریال ببینم چو ...

عزیزم دقیقا همینطوریه 

نه میتونی فیلم ببینی نه کاری بکنی مدام ذهنت مشغوله ..

من همیشه اینجوری نیستم امروز چون از صبح از یه نفر خبر ندارم یه بار زنگ زدم رد داد

۱ ساعت پیش هم پیام دادم گفتم چیزی شده کجایی ج نداد 

نگران شدم و دلشوره گرفتم 

عزیزم دقیقا همینطوریه  نه میتونی فیلم ببینی نه کاری بکنی مدام ذهنت مشغوله .. من همیشه اینجوری ...

الهی شاید الان مشغوله نمیتونه جواب بده نگران نباش عزیزم ایشالله که هیچی نشده خودم بارها واسم پیش اومده به خیر گذشته الکی همش نگران بودم اصلا بد به دلت راه نده

الهی شاید الان مشغوله نمیتونه جواب بده نگران نباش عزیزم ایشالله که هیچی نشده خودم بارها واسم پیش اوم ...

مرسی عزیزم ارومم کردی 

امیدوارم کاری داشته باشه 🥲

الان میخوام اماده شم یکم برم خونه داداشم فکرم از مشغولی در بیاد