2821
2789

عزیزم هرکسی علائمش فرق داره 

من بعد تشخیص و مصرف دارو الان سرم بی حس میشه😞😞

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هرکسی علائمش فرق داره  من بعد تشخیص و مصرف دارو الان سرم بی حس میشه😞😞

ببخشید بی حس شدن یعنی به طور کل دست بزنید حسی ندارین؟من بیماری دیگه هم دارم اینم باشه قوز بالا قوز میشه😔😔

ببخشید بی حس شدن یعنی به طور کل دست بزنید حسی ندارین؟من بیماری دیگه هم دارم اینم باشه قوز بالا قوز م ...

مثل خواب رفتگی میمونه گز گز کردن 

وقتی سرم اینجور میشه حس میکنم پوکه 

ولی وقتی دی و پام اینجور میشن واقعا نمیتونم بهشون دست بزنم یکم از حسشون میره 

شاید ام اس نباشه و مربوط به بیماریت باشه یا کم خونی

دیگه چه علائمی داری؟؟؟ 

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
مثل خواب رفتگی میمونه گز گز کردن  وقتی سرم اینجور میشه حس میکنم پوکه  ولی وقتی دی و پام ...

بی حسی پیشانی که بعضی وقت ها بینیم هم بی حس میشه همین ام ار ای دادم اما بدون کنتراست تو خانواده شما کسی مبتلا بود چون میگن ارثی هست

مثل خواب رفتگی میمونه گز گز کردن  وقتی سرم اینجور میشه حس میکنم پوکه  ولی وقتی دی و پام ...

یه ماهه شروع شده قبلا خیلی کم بود ولی ۲هفته ای میشه که تقریبا هرروز اینجوریم و اینکه وقتی میخوابم خوبم پامیشم دوباره شروع میشه 

بی حسی پیشانی که بعضی وقت ها بینیم هم بی حس میشه همین ام ار ای دادم اما بدون کنتراست تو خانواده شما ...

آره برای من ارثیه 

بی حسی پیشانی که بعضی وقت ها بینیم هم بی حس میشه همین ام ار ای دادم اما بدون کنتراست تو خانواده شما ...

دکتر چی بهت گفت 

من دوتا همزمان دادم یه بار باتزریق یه بار بدون تزریق 

یه ماهه شروع شده قبلا خیلی کم بود ولی ۲هفته ای میشه که تقریبا هرروز اینجوریم و اینکه وقتی میخوابم خو ...

من دستام و پاهام و سرم اینجور میشه در حدی که راه رفتن برام سخت میشه

من دستام و پاهام و سرم اینجور میشه در حدی که راه رفتن برام سخت میشه

خدا کمکت کنه میفهمم خیلی سخته خیلی خیلی کاش داروش پیدا میشد تو ام ار ای بدون کنتراست مشخص شد یا چی شد با کنتراستم انجام دادبن ببخشید من زیاد سوال میپرسم

منتظر جواب هستم ولی افسرده شدم

نه اصلا روحیت از دست نده و افسرده نشو چون همش ب ضررته منم اینجور شدم دیدم بد ترشدم ولی الان ورزش میکنم آهنگ میزارم میرقصم بهتر شدم روحیم بهتر شده دکتر گفت اینکار کنم 

خدا کمکت کنه میفهمم خیلی سخته خیلی خیلی کاش داروش پیدا میشد تو ام ار ای بدون کنتراست مشخص شد یا چی ش ...

قربونت عزیزم اول رفتم تو دستگاه ازم ام آر آی گرفتن بعد نیم ساعت اومدن برام دارو تزریق کردن دوباره رفتم تو دستگاه ام آر آی گرفتن

نه بابا این چه حرفیه راحت باش😘

والا من باتاری دیدرفتم چشم پزشکی که اون من اورژانسی فرستادمتخصص مغزواعصاب که اونم بعدکلی چکاب فرستادبستری بشم ام آر آی دادم پیداشد که ام اس دارم 

من دستام بی‌حس میشدن و پاهام. گزگز هم میکردن وقتی اینجور میشم توراه رفتنم به مشکل برمیخورم. گردن درد وکمی کمر درد البته اگر کار زیاد بکنم  نباید به خودم فشاربیارم 

اینم علائمی بود که من رفتم و مشخص شد 

قربونت عزیزم اول رفتم تو دستگاه ازم ام آر آی گرفتن بعد نیم ساعت اومدن برام دارو تزریق کردن دوباره رف ...

خدانکنه جانم ماشاالله انرژیتم خوبه ❤نمیدونم چرا ولی حسم میگه خبرای جدید تو راهه برا ام اس اره منم خودم باختم چون بیماری که دارم باید بدنم تقویت کنم تا  wbcکم نشه ولی تو ام اس که قرص ها میان سرکوب میکنن اون موقع من بدبخت میشم خدا برا همه خیر و خوشی بده برا ماها هم همچنین❤❤❤❤ببخشید که اذیتت کردم 

2823
2791
2779
2792