negar_fld مدیر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 عنوان حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست سلام خانومای عزیز من درحال اقدامم روز ۱۷ سیکلم لکه بینی خفیف یه روزه داشتم و قطع شد ازاونجاییکه هرچی سرچ میکنم نوشته لک لانه گزینی از روز ۲۱ سیکل به بعده نمیدونم این لک که من دیدم لانه گزینی میتونه باشه یا نه؟هنوز موعد پریودم نشده 🥺 1401/01/28 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11855 تاحالا برام پیش نیومده بود🥺 وقتی تو اقدامی همه چیت تغییر میکنه این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
zahra792 عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 4218 ممنون مهربون ان شاءالله شمام درکنار همسرت خوشبخت بشی عزیزم⚘ فدات بشم قشنگم💫🌱 پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨. •دُختِ پَروانهِ🦋 •اُردیبهشتی🌿 •مُتاهِل💍
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 وقتی تو اقدامی همه چیت تغییر میکنه آره واقعا اینم هست به امید خدا هرچی صلاحه چاره ای نیست 🥲
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11855 آره واقعا اینم هست به امید خدا هرچی صلاحه چاره ای نیست 🥲 ایشالا این ماه جفتمون حامله ایم☺️ این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
zahra792 عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 4218 🥲🥲🥲عزیزممم منم توی دوران عقدم یه بار فک کردم حاملم خیلی استرس گرفته بودیم دوتامون😅😅یاد خودمون ا ... 🥲آخ ننه هیچوقت فکر نمیکردم ی روز منتظر این بشم ک پریود بشم😂🤦🏻♀️ پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨. •دُختِ پَروانهِ🦋 •اُردیبهشتی🌿 •مُتاهِل💍
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 ایشالا این ماه جفتمون حامله ایم☺️ خدااز دهنت بشنوه انشاالله شما چندم سیکلی؟
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 🥲آخ ننه هیچوقت فکر نمیکردم ی روز منتظر این بشم ک پریود بشم😂🤦🏻♀️ 🤣🤣🤣اومدنش یه دردسره نیومدنش یه جور دیگه اونم توی دورانی که بچه نمیخوای🤣
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11855 خدااز دهنت بشنوه انشاالله شما چندم سیکلی؟ پونزده این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
zahra792 عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 4218 🤣🤣🤣اومدنش یه دردسره نیومدنش یه جور دیگه اونم توی دورانی که بچه نمیخوای🤣 دقیقا🥲🤌🏻 پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨. •دُختِ پَروانهِ🦋 •اُردیبهشتی🌿 •مُتاهِل💍
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 پونزده من الان بیستم این چندوقته هم بگذره ببینیم تکلیف چیه 🥲
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11855 من الان بیستم این چندوقته هم بگذره ببینیم تکلیف چیه 🥲 توکل به خدا بیخیال باشمن ماه پیش کلی علایم داشتم گفتم قطعا باردارم🙃زودتر از موعد پریود شدم🤣خیلی ناراحت شدمببینم این ماه چی میشه این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 توکل به خدا بیخیال باش من ماه پیش کلی علایم داشتم گفتم قطعا باردارم🙃زودتر از موعد پریود شدم🤣خیلی ... اینکه آدم به خودش امیدواری میده یهو منفی میشه خیلی بده 🤦♀️منم ماه پیش همین بودم دقیقا.انشاالله که به قول خودت این ماه دوتامون خوش خبر باشیم
nazanin_mr عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 4105 آره واقعا میدونم که الان خیلی زوده واسه نتیجه گیری و تنها راه مطمئن شدن فعلا صبرکردنه ولی همش پیش خو ... عزیزم اگه استرس نشدنشو داشته باشی، که خودش خوب نیست برای این دوهفتهاگرم امیدوار باشی و یوقت نشه، با ناامیدی مواجه میشیپس فعلا واقع گرا باش،سعی کن کلا بهش فکر نکنی تا بدنت کار خودشو بکنهمعمولا وقتی بیخیالش میشی اتفاقا جواب میده و میشه
negar_fld مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 77 عزیزم اگه استرس نشدنشو داشته باشی، که خودش خوب نیست برای این دوهفته اگرم امیدوار باشی و یوقت نشه، ب ... چاره ای نیس مثل اینکه باید صبرکنم🤦♀️🙄