2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست
تاحالا برام پیش نیومده بود🥺 

وقتی تو اقدامی همه چیت تغییر میکنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ممنون مهربون ان شاءالله  شمام درکنار همسرت خوشبخت بشی عزیزم⚘

فدات بشم قشنگم💫🌱

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره واقعا اینم هست به امید خدا هرچی صلاحه چاره ای نیست 🥲

ایشالا این ماه جفتمون حامله ایم☺️

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
🥲🥲🥲عزیزممم منم توی دوران عقدم یه بار فک کردم حاملم خیلی استرس گرفته بودیم دوتامون😅😅یاد خودمون ا ...

🥲آخ ننه هیچوقت فکر نمیکردم ی روز منتظر این بشم ک پریود بشم😂🤦🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
خدااز دهنت بشنوه انشاالله شما چندم سیکلی؟

پونزده

🤣🤣🤣اومدنش یه دردسره نیومدنش یه جور دیگه اونم توی دورانی که بچه نمیخوای🤣

دقیقا🥲🤌🏻

من الان بیستم این چندوقته هم بگذره ببینیم تکلیف چیه 🥲

توکل به خدا بیخیال باش

من ماه پیش کلی علایم داشتم گفتم قطعا باردارم🙃زودتر از موعد پریود شدم🤣خیلی ناراحت شدم

ببینم این ماه چی میشه

توکل به خدا بیخیال باش من ماه پیش کلی علایم داشتم گفتم قطعا باردارم🙃زودتر از موعد پریود شدم🤣خیلی ...

اینکه آدم به خودش امیدواری میده یهو منفی میشه خیلی بده 🤦‍♀️منم ماه پیش همین بودم دقیقا.انشاالله که به قول خودت این ماه دوتامون خوش خبر باشیم

آره واقعا میدونم که الان خیلی زوده واسه نتیجه گیری و تنها راه مطمئن شدن فعلا صبرکردنه ولی همش پیش خو ...

عزیزم اگه استرس نشدنشو داشته باشی، که خودش خوب نیست برای این دوهفته

اگرم امیدوار باشی و یوقت نشه، با ناامیدی مواجه میشی

پس فعلا واقع گرا باش،سعی کن کلا بهش فکر نکنی تا بدنت کار خودشو بکنه

معمولا وقتی بیخیالش میشی اتفاقا جواب میده و میشه