2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست
تاحالا برام پیش نیومده بود🥺 

وقتی تو اقدامی همه چیت تغییر میکنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ممنون مهربون ان شاءالله  شمام درکنار همسرت خوشبخت بشی عزیزم⚘

فدات بشم قشنگم💫🌱

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره واقعا اینم هست به امید خدا هرچی صلاحه چاره ای نیست 🥲

ایشالا این ماه جفتمون حامله ایم☺️

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
🥲🥲🥲عزیزممم منم توی دوران عقدم یه بار فک کردم حاملم خیلی استرس گرفته بودیم دوتامون😅😅یاد خودمون ا ...

🥲آخ ننه هیچوقت فکر نمیکردم ی روز منتظر این بشم ک پریود بشم😂🤦🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
خدااز دهنت بشنوه انشاالله شما چندم سیکلی؟

پونزده

🤣🤣🤣اومدنش یه دردسره نیومدنش یه جور دیگه اونم توی دورانی که بچه نمیخوای🤣

دقیقا🥲🤌🏻

من الان بیستم این چندوقته هم بگذره ببینیم تکلیف چیه 🥲

توکل به خدا بیخیال باش

من ماه پیش کلی علایم داشتم گفتم قطعا باردارم🙃زودتر از موعد پریود شدم🤣خیلی ناراحت شدم

ببینم این ماه چی میشه

توکل به خدا بیخیال باش من ماه پیش کلی علایم داشتم گفتم قطعا باردارم🙃زودتر از موعد پریود شدم🤣خیلی ...

اینکه آدم به خودش امیدواری میده یهو منفی میشه خیلی بده 🤦‍♀️منم ماه پیش همین بودم دقیقا.انشاالله که به قول خودت این ماه دوتامون خوش خبر باشیم

آره واقعا میدونم که الان خیلی زوده واسه نتیجه گیری و تنها راه مطمئن شدن فعلا صبرکردنه ولی همش پیش خو ...

عزیزم اگه استرس نشدنشو داشته باشی، که خودش خوب نیست برای این دوهفته

اگرم امیدوار باشی و یوقت نشه، با ناامیدی مواجه میشی

پس فعلا واقع گرا باش،سعی کن کلا بهش فکر نکنی تا بدنت کار خودشو بکنه

معمولا وقتی بیخیالش میشی اتفاقا جواب میده و میشه